Ez Szellemcsík?
(felső 10dpo reggeli vizelet, alsó 11dpo du. vizelet)
Ez szellemcsík?
Írtam ki korábban kérdést de priviben kapok mindenfélét is.
X-epil a 10-11 dpon fix negatív lesz, akkor is ha van baba.
Ez 25ös teszt, késés után pár nappal érdemes csinálni akkor talán jól kivehető, viszont korábban semmiképp.
Ez a Predictor jó teszt, nekem mindig akkor volt pozi amikor babát vártam :)))
12! én azért nem írnám még a kémiait mert csak a 10-11 dpon jár a kérdező az az kb még nem is kellene megjönnie ha csak 28 napossal számolunk félidős ovulációval.
Csinálj 2 nap múlva ugyanezzel. Ha az is halvány , nem erősödik akk lehet gyanakodni a kemiaira
Igen de sajnos a 10dpo az erősebb a 11 meg már alig látszik. Hiába délutáni vizelet, leírta másik kérdésénél, nem ivott, 2.5 óra pisi szünettel csinálta, rohadt sok predit csináltam délután és vagy olyan lett mint előző nap reggeli, vagy erősebb, de gyengébb csak ha kémiai lett. Nekem sajnos csak ilyen tapasztalatom volt.
De remélem a kérdezőnek jól alakul.
Nem irtam a masik kerdesnel mennyi szunettel csinaltam v ittam e😊
Igazabol elotte talan fel oraval voltam mosdoban, inni viszont nem sokat iszok sajna a napokban. Majd kiderul mi lesz.
Bocsi akkor valaki masnál olvastam, így viszont akkor van remény 30 perces pisi után csoda hogy lett ott valami.
Szorítok🙏
Reggel ismételj ha van predid most már jól láthatónak kell lenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!