A száradási vagy szellemcsík erősödhet?
Figyelt kérdés
Predcort 10 dpo hómező. Tegnap reggel és délután is csináltam egyet, nagyon halvány, de rózsaszínű és mintha erősödne.
Olyan sok rosszat hallottam. Lehet ebből még baba?
2022. nov. 13. 06:52
2/17 A kérdező kommentje:
Elnézést, predictor....elírtam
2022. nov. 13. 06:54
3/17 anonim válasza:
Igen, ahogy kiszárad valamivel erősebb lesz, ezért nem szabad időn túl nézegetni a teszteket… és a tegnapiak mát bőven időn túl vannak.
4/17 anonim válasza:
És a teszteket se szedjük szét…
5/17 anonim válasza:
A 11. délutáni szerintem pozitív.
A szellemcsík pedig nem "erősödik", de ezt te is nagyon jól tudod.
6/17 A kérdező kommentje:
Igen tegnapi, de ma fotóztam le, tegnap is látszott, szerintem nem időn túl.
2022. nov. 13. 07:16
7/17 A kérdező kommentje:
Az erősödést úgy értettem, hogy egyik nap semmi, másnap pedig valami, de halvany,utána pedig erősebb.
2022. nov. 13. 07:18
9/17 anonim válasza:
Szerintem negatív, ami nem feltétlenül baj mèg
De drukkolok
10/17 anonim válasza:
A predin elég sokszor van ilyen szétszedés után. Én is szétszedtem máskor kíváncsiságból, ugyanilyen halvány csík lett rajta mikor megszáradt. Nem voltam terhes.
Most amikor teherbe estem nem kellett szétszedni, vagy fény felé tartani, 9.dpo-n egyértelmű halvány pozi lett.
Sajnálom de ez negatív teszt, ha pozitív lesz látni fogod és nem lesz kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!