Mi a véleményetek az x-epil pen tesztről? Szokott szellemcsíkos lenni? Száradási csík mennyire jellemző?
Csináltam egy xepil pen tesztet. Rögtön lett rajta egy szellemcsík szerű valami, ha forgattam, csak akkor láttam. Megszáradva pedig rajta van egy halvány csíkocska.
Szoktatok ilyet használni?
Hajlamos rá ez a teszt?
Régebben mikor vettem ilyet, nem fordult elő vele, de látom más teszteknél is probléma ez mostanában
Hát én ugyan abba a vizeletbe mártottam az x-epilt meg a facellet, az x-epil ahogy elsőnek írtam is keresgélős, DE nem negatív, csak lassú és extrém halvány míg ugyan abból a vizeletből a facelle egyforma két csíkos. (előtte soha nem volt rajta semmi a világon)
A halvány pozitív is pozitív, főleg ha van mellette egy erős másmilyen.
Úgyhogy az x-epilt én nem könyvelném még semminek amíg nem csinálnék mellé egy 10-es tesztet is.
Csináltam azóta egy predictor earlyt, az teljesen homezo.
És ugye az ráadásul 10es az xepillel ellentétben
És már jóval nemvart után vagyok. Lassan már másfél hete kellett volna jönnie és nem. Nemvart napján kis maszat és annyi. Azóta csak erős mensis görcs van hullamokban :/
pcosem van, vol többször hogy kimaradt de a hasam soha nem fajt és irdatlan nyugos vagyok. Kiváncsi vagyok megjön e még
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!