Vettem a dm-be Prima korai terhességi tesztet. Megcsináltam reggel az egyike következő nap reggelén a másikat de ugyan azt mutatta. A második csík nem színeződött el (fehér) és azonnal ki jött.Jártatok így vagy a teszt rossz?
Figyelt kérdés
....#terhességi teszt #Szellemcsík lenne?
2023. jan. 18. 23:46
1/20 anonim válasza:
Nem rossz a teszt, hanem ennyire egyértelmű az eredmény. 🙂
3/20 anonim válasza:
Igen ha negatív fehér marad a teszt csíkja
4/20 anonim válasza:
Az full negatív
Amugy szerintem egy rossz teszt
5/20 anonim válasza:
Nekem nagyon hamar mutatta, mint a predi.
6/20 anonim válasza:
7/20 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Így még nem jártam sose főleg hogy mind2 ilyen...
2023. jan. 19. 07:24
8/20 anonim válasza:
"A második csík nem színeződött el (fehér) és azonnal ki jött" A semmi hogy jött volna ki?
Negatív.
9/20 anonim válasza:
Én is így jártam vele. Az egyiken a kontroll csík mellett megjelent a fehér csík. Másnap megismételtem a másikkal. Azon nem volt ilyen. Nem voltam terhes egyébként.
10/20 A kérdező kommentje:
Mégis csak volt valami... mert 3 napja egyértelmű pozitívat teszteltem. Csak azért írtam ha valaki így járna van remény🙂
2023. jan. 27. 20:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!