Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 8 hetesen halványuló terhesség...

8 hetesen halványuló terhességi teszt bajt jelenthet?

Figyelt kérdés
8.hétben járok, korábban volt egy vetélésem és utrogestant szedek. 2 napja elkezdtem egy teljes napot görcsölni (elviselhető volt, tompa menzeszgyörcsnek mondanám), az egyetlen egy tünetem a mellfeszülés/fájdalom volt, ami hirtelen elűnt. Ma reggel csináltam kíváncsiságból egy tesztet. David tesztet használtam az elejétől kezdve. Mindig erősebb vagy ugyan olyan erős volt a teszt csíkom mint a kontroll. Viszont ma nagyon halványan látszott a tesztcsík… reggeli, erősen koncentrált vizelet volt. Baj lehet? :(
2023. márc. 1. 07:43
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
59%
Szívhang volt már? Mert ha igen, akkor egy kis görcs miatt, meg halványabb teszt miatt nem aggódnék. 🙂
2023. márc. 1. 14:58
 12/19 A kérdező kommentje:
Igen voltam 2 hete es mar volt szivhang☺️ holnap tud fogadni az orvos, meglatjuk mi lesz!
2023. márc. 1. 17:34
 13/19 anonim ***** válasza:
Majd írd meg, hogy mi lett! Drukkolok, hogy minden rendben legyen!
2023. márc. 1. 17:39
 14/19 A kérdező kommentje:

Koszonom szepen!❤️ irni fogok!☺️

A 3-asnak az orvosom es a vedono szerint is igaza van😊.

Koszonom a hozzaszolasokat!

2023. márc. 1. 17:43
 15/19 A kérdező kommentje:

Ma voltam orvosnal, minden rendben van!☺️ 8+1 hetes vagyok,

17,6mm✨

3 nappal elorebb jar az elso uh-hoz kepest. Szoval a halvanyulo teszt nem jelentett semmit szerencsere🥹

2023. márc. 2. 20:04
 16/19 anonim ***** válasza:
67%

Hala istennek ,hogy minden jo!

En,sosem ertettem miert kell tesztelgetni ugy,hogy orvos megallapitotta a terhesseget,szivhangot hallott,mindent rendben talalt. Latod csak arra volt jo,hogy jol felizgasd magad a semmiert! De mindenki maskepp csinalja….

2023. márc. 3. 08:00
 17/19 anonim ***** válasza:
Örülök, hogy minden rendben! :)
2023. márc. 3. 08:48
 18/19 A kérdező kommentje:

Örülök, hogy teszteltem, mert így egyből tudott fogadni az orvosom. A tüneteim eltűnésére és görcsre nem csináltak volna uh-t. Jövőhéten mentem volna alapból. Nyilván tudok várni, de örülök, hogy azt az 1 hetet nem kellett stresszben töltenem, a pozitív teszt segített, hogy egyből foglalkozzanak velem.

Mindenki másképp csinálja.

2023. márc. 3. 15:51
 19/19 A kérdező kommentje:

halványuló pozitív teszt*

17-es, köszönöm szépen! :)

2023. márc. 3. 15:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!