8 hetesen halványuló terhességi teszt bajt jelenthet?
Ezt mi nem tudhatjuk...
De nekem eszembe se jutott random tesztelgetni az első pozitív után.
A tünetek jönnek mennek, semmit se jelent ha most épp nincs tipikus tüneted,lehet holnap lesz.
Persze ha aggódsz, menj be kórházba de vérzés vagy brutál fájdalom nélkül nem gyanakodnék semmi rosszra.
Ezt annak vagy azoknak küldenèm akik lepontoztak, egyáltalán nem írtam hülyesèget, kicsit olvassanak utána mielőtt lepontoznának valakit....
( 3-mas vagyok)
*A hCG a méhlepény sejtjeiben képződik, és a sárgatest terhesség alatti fenntartásában játszik szerepet. Már egy héttel a fogamzást követően kimutatható. A hCG-koncentráció terhesség esetén az utolsó menstruációs ciklust követően exponenciálisan emelkedik körülbelül 8–10 hétig, majd csökkenni kezd, amint a placentában szteroid hormonok kezdenek termelődni.*
"exponenciálisan emelkedik körülbelül 8–10 hétig"
Bocsi, de ez a mondat azt jelenti, hogy a 8. héten kellene a legerősebbnek lennie a tesznek, szóval én nem értem, hogy miről beszélsz.
#3-as,de igen, nagy marhaságot írtál. Az, hogy a HCG szint egyszer eléri a csúcsot, majd csökken, nem azt jelenti, hogy nem lesz pozitív egy kismama tesztje előrehaladott terhességben. Ez a "csökkent" szint is tízezres-százezres (!) nagyságrendű mIU/ml HCG értéket jelent. Ez tesztekkel, amik már 10-20-50 egység HCG kimutatására képesek, mérhetelen, kimutathatlan mennyiség különbség. Nézd meg az alábbi grafikont.
Ki írta azt hogy nem lesz pozitív? 😅 A halványulás lehetsèges, hogy halványabb lesz a teszt mivel a 8-10.hèttől kezd el csökkeni a Hcg....
exponenciálisan emelkedik körülbelül 8–10 hétig, majd csökkenni kezd
Èrtelmezzètek..
Valakinek a 8.hètig nől aztán már csökkeni is kezd a 8. hèt után, valakinek meg a 10.hèt után.
Ès simán lehet hogy a 8.hèttől már csökkeni fog... , Persze mint írtam is , menjen orvoshoz mert vagy ez vagy az van, de ne keseredjen el egyből, nem feltètlenül jelent rosszat.
Kedves kérdezö
Tennél fel képet? És nemlehet hogy pont a kontrol csík halvànyabb a teszt csíktól? Mivel olyan magas a hcg szint?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!