Terhességi teszt halványul majd erősödik, ez normális?
Figyelt kérdés
Tegnapi tesztem halványabb lett, mint az tegnapelőtti. Megijedtem. Ma megint csináltam egy tesztet, ami viszont olyan erős lett, mint a tegnapelőtti.
Ilyenről még nem hallottam. Mindhárom tesztet első vizeletből készítettem, és mindegyik ugyanaz a márka (x-epil) Van okom aggodalomra?
2017. jan. 4. 15:53
1/8 A kérdező kommentje:
Első terhességemnél naponta látványosan erősödött a teszt csík, ezért aggaszt nagyon..
2017. jan. 4. 15:55
2/8 anonim válasza:
Én pozi teszt után nem teszteltem többet és nem is értem mi értelme van.
3/8 anonim válasza:
Bármilyen oka lehet, akár az is, hogy kevesebbet ittál, többet aludtál, stb. Nekem is azt mondta a nődokim, hogy egy pozitív teszt után ne idegeljem magam azzal, hogy csinálok többet is, ennél jobban úgyse leszek terhes. :)
4/8 anonim válasza:
Szerintem ha pozinak látod mindegyiket akkor nincs okod aggodalomra,csak sreszeled magad feleslegesen.Gratulálok
5/8 Pockooo válasza:
Én az első erős pozi tesztnél már sz@rnák többet csinálni, bocsi a kifejezésért de ezt máshogy nem tudtam megfogalmazni. Kövi lépés az orvos! ;)
6/8 anonim válasza:
Pozi? POZI! A hcg teszt NEM a hormonszint meresere szolgal, hanem a hcg szint èrzèkelèsére.. A falat kaparom ilyenkor.:(
7/8 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Mi lett a vége, ha olvasod még…?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!