Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miben különbözött az a cikluso...

Miben különbözött az a ciklusod a többitől, ami terhességgel végződött?

Figyelt kérdés
Volt különbség? Pl. általában nem feszül a melled, de akkor feszült, vagy épp fordítva. Barnázni szoktál vérzés előtt, de akkor épp nem, vagy fordítva. Tapasztaltál valamit, ami furcsa volt a szokásoshoz képest?
2023. febr. 26. 16:09
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Semmiben, csak nem jött meg, mikor meg kellett volna jönnie és + lett a teszt.🤷‍♀️
2023. febr. 26. 16:13
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Általában (de nem mindig!!!) feszült a mellem menstruáció előtt. Az egyik terhességemnél feszült a késés előtt, a másiknál nem. Szóval semmi törvényszerűség. Kivéve talán, hogy amikor terhes voltam nem jött meg. Ez minden alkalommal bejött 😂
2023. febr. 26. 17:42
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Semmi nem volt, csak nem jott meg. Vagyis pont, hogy voltak pms tuneteim ugyanugy, mint maskor, ezert is gondoltam, hogy tuti nem lesz sikeres az a honap se, mert abszolut semmi kulonbseg nem volt.

De aztan kesett, pozi lett a teszt es ugy nagyjabol a 6. hettol lettek ilyen tipikus terhessegi tuneteim is, mint a hanyas, szedules, sok pisi.

2023. febr. 26. 20:07
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem utólag visszagondolva a mellfájdalom. Sose fájt a mellem. Amikor sikerült, akkor közvetlenül ovuláció után a 2.trimeszterig kitartott a mellfájdalom. Egyébként semmi más nem volt.
2023. febr. 26. 20:20
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Nálam az a baj, hogy nincs fix dolog. Tehát van mikor feszül a mellem, máskor nem. Nem is nagyon van olyan dolog, ami mindig vagy sosincs mielőtt megjön.

Emiatt nem, semmi ilyet nem vettem észre terhesen sem.

2023. febr. 26. 21:09
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nálam sincs úgy fix dolog. Volt olyan,hogy nem volt pms tünetem,ami amúgy mindig van, akkor azt hittem terhesség,de megjött ugyanúgy. Volt,hogy nagyon erős pms tüneteim voltak,akkor azért gondoltam,akkor sem jött be. Amikor összejött ugyanazok a pms tüneteim voltak,görcsöltem is,éreztem,hogy meg fog jönni,de nem jött,majd mikor késett pár napot,csináltam tesztet,pozitív lett. 6-7 hét körül kezdődtek a terhes tüneteim,hányinger,szédülés,mellfeszülés(de ez teljesen más volt,mint a pms tünetes mellfájdalom nekem,ilyet előtte sose éreztem),stb. Én se gondoltam,hogy pont ott lett sikeres.
2023. febr. 26. 21:20
 7/7 anonim ***** válasza:
Nincsen fixen semmi olyan tünet, ez szerintem egyéni ki mennyire veszi észre magán, hogy esetleg valami kicsit más mint máskor. Nekem is volt szokásos pms tünet is, viszont fajt a derekam 2 nappal mensi előtt ami soha nem volt illetve hasszurka is volt ami megint fura tünet nálam.
2023. febr. 27. 02:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!