Ha görcsölgetek most menszesz előtt pár nappal, màr tuti nem leszek terhes?
Érzem mintha kicsit görcsölnék, mint mikor megkellene jönnie.
Van aki ennek ellenére terhes lett vagy esélytelen így?
Kb. 3-4 nap múlva kellene megjöjjőn és most itthon vagyok hőemelkedéssel. Sajnos ovodában dolgozom és nagy betegségek terjednek.
:((((
Rendben, köszi.
Nem stresszelek, csak nem örülök neki, hogy szét szakad a hàtam, ráz a hideg, fáj nagyon, meg a fejem is és csak ágyban fekszem plusz görcsölök is, pedig csak 5 nap múlva kéne megjönnie.
Majd megírom mi lesz.
Én is azt hittem, meg fog jönni. 4 napja késett a vérzésem, de nem gondoltam babára, nálam ez gyakran előfordult. Ugyan úgy görcsölgettem előtte, mint ahogy szoktam. Kicsit barnáztam is, akkor már biztos voltam benne, hogy megjön.
De a kisördög nem aludt, és teszteltem. Pozitív lett, így rohantam a nőgyógyászomhoz, hogy adjon valamit, mert pecsételek. Megkaptam a szokásos gyógyszereket, amit ilyenkor szoktak és szerencsére megmaradt.
Egy szó mint száz, az még nem jelenti azt, hogy most nem sikerült. Várd ki a végét.
Én is görcsöltem és ki is tartott a 10-12 hétig, illetve közbe kovidos is lettem, 40 fokos láz stb ... halistennek minden rendben lett végül.
36hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!