Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Történt egy kis "baleset" és...

Történt egy kis "baleset" és nem tudom mit csináljak. Kb. 1-2 napja múlt el a mensesem. Igy is lehetek terhes?! Gondolom igen...

Figyelt kérdés

És nem értem h akkor a peteérés az hogy "működik"

Vegyek be esemény utáni tablettát? A barátom azt állítja hogy kivette mielőtt elment volna...de ez mind csak feltételezés és nem akarok bajt

KÉRLEK SEGÍTSETEK!

2008. dec. 27. 21:47
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
Nem lógott ki azt onnan ki kellett pecázni...de simán ment.. És amikor meglátta h nincs rajta nem azon gonolkodott h elment-e vagy sem...de után azt mondta h kivette..
2008. dec. 28. 00:30
 22/31 anonim ***** válasza:
Értem. Még egy kérdés: a gumiban nem volt benne a sperma? Vagy miből gondoljátok, hogy nem ment el?
2008. dec. 28. 00:34
 23/31 A kérdező kommentje:
Bocsi, rosszul irtam az tuti h elment csak az nem biztos h akkor amikor kivette, szóval lehet h bennem lehet h nem.. illetve is-is érted.. :S
2008. dec. 28. 00:42
 24/31 anonim ***** válasza:
Magyarul valószínűleg belédélvezett?:S
2008. dec. 28. 00:46
 25/31 anonim ***** válasza:
Mert ha igen és kfolyt az óvszerből, mert lecsúszott, akkor én a helyedben vennék be tablettát.
2008. dec. 28. 01:06
 26/31 A kérdező kommentje:
DE AZT MONDTA H NEM!! MERT ADDIGRA KIVETTE!
2008. dec. 28. 01:06
 27/31 anonim ***** válasza:
Jó mind1. A lényeg h ha beléd ment a sperma, akkor kell tabletta, ha nem, akkor meg felesleges.
2008. dec. 28. 01:15
 28/31 A kérdező kommentje:

Köszönök szépen mindent...

És ha beveszem a tablettát nagyon felborítja a hormonjaimat?

2008. dec. 28. 01:18
 29/31 anonim ***** válasza:
Ez egyénenként változik. Azért próbálok segíteni, mert én is hasonló helyzetben voltam néhány nappal ezelőtt, de nekem muszáj volt a tabletta. 5. napon vettem be és most a 10.en újra megjött tőle meg azóta fáj kicsit a hasam. Nem voltam rosszul meg semmi. Elvileg a peteéréstől függ a dolog, hogy előtte vagy utána vagy. Remélem nem fogja annyira felborítani és ettől számítva már normálisan fog megjönni egy hónap múlva. De legalább remélhetőleg nem vagyok terhes, 17 évesen sajnos ez a fontosabb szempont:S Nem hinném, hogy különösebb bajom lesz tőle, tényleg egyáltalán nem voltam tőle rosszul. Nekem alapból rendszertelen kicsit de most ha ez fel is borítja, akkoris szünet után akarok menni dokihoz fogamzásgátlót íratni, mert még egy ilyen nem történhet mostanában. Meg lehet köztes vérzés is, de ami nekem van az inkább olyan mintha rendesen megjött volna, csak kicsit gengébb. Szóval remélem a legjobbakat, és próbálok bízni most ebben az esemény utániban, mint "megmentőmben":P Bár alapból nem volt rá sok esély, mert még megvolt, amikor történt, de én biztosra mentem. Viszont, ha biztos vagy benne, hogy nem ment beléd semmi, akkor ne vedd be szerintem.
2008. dec. 28. 01:36
 30/31 A kérdező kommentje:

Ha biztos lennék nem írtam volna :S én már nem tudok semmit :'(

De..ááá holnap megbeszélek vele mindent KÖSZI(L)

2008. dec. 28. 01:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!