Történt egy kis "baleset" és nem tudom mit csináljak. Kb. 1-2 napja múlt el a mensesem. Igy is lehetek terhes?! Gondolom igen...
Figyelt kérdés
És nem értem h akkor a peteérés az hogy "működik"
Vegyek be esemény utáni tablettát? A barátom azt állítja hogy kivette mielőtt elment volna...de ez mind csak feltételezés és nem akarok bajt
KÉRLEK SEGÍTSETEK!
2008. dec. 27. 21:47
11/31 A kérdező kommentje:
És pl. mi lehet a következménye(esményutáninak)?
De szerintem nem fogom bevenni az eseményutánit, mert jól látjátok tényleg kevés rá az esély h lenne valami...
A masculan óvszerbe be van spermicides?
2008. dec. 27. 22:42
12/31 A kérdező kommentje:
És pl. mi lehet a következménye(esményutáninak)?
De szerintem nem fogom bevenni az eseményutánit, mert jól látjátok tényleg kevés rá az esély h lenne valami...
A masculan óvszer spermiciedes?
2008. dec. 27. 22:42
13/31 anonim válasza:
szijja!!! kérlek írjatok szerencsétlen lánynak!! azzal nekem is segítenétek! velem ugyan ez történ egy hete..nem tudjuk mi történt.elvileg nem élveztem szerelmembe, ő amúgy 16 éves.és gumi nélkül csináltuk, nagyon délek, de remélem semmi baja..tengpa viszont hányigere volt a kajától, meg szédült is..de nem lehet pár napra rá már ilyen jelek...mi menzesz utáni első nap csináltuk és félünk hogy van vmi baj...remáljük nincs!!kérem segítsetek nekünk!! és nem ajánlom semmien gyógyszert, se az esemény utánit, se a fogamzásgátlót, mindegyik káros, én alapból nem szedek gyógyszereket, semmient, még ha beteg vagy akkor sem, mert régen az ősemberek is bírták gyógyszer nélkül ők is meggyógyultak, tudom ez most nem ide tartozott, sorry!!!DE KÉREM SEGíTSETEK!!!a kérdezőnek meg üzenek hogy kitartás, nem lesz semmi gond, kicsi rá az esély(remélem nálunk is ez a helyzet!)
14/31 A kérdező kommentje:
Akkor szorítsunk egymásnak!!!! ÉS NEM LESZ SEMMI BAJ!! :) :S reméljük :) köszi
2008. dec. 27. 23:36
15/31 anonim válasza:
Én szorítok nektek!!!Nem lehet baj! Nyugi van!!! Nincs baj!!!megadod az msned aztán ott beszélhetünk(de csakis a témáról nem ismerkedni akarok van barinőm, neked is pasid, yah és csak akkor ha megengedi ő is) am mit teszel? megvárod míg megjön legközelebb vagy hogy?? én nagyon félek, de sokan írták, hogy nem lehet ienkor tehere esni úgyhogy nyugodj meg!!!
16/31 anonim válasza:
Szinte 0 az esélye... de kérdezd meg nőgyógyásztól.
17/31 A kérdező kommentje:
MSN! ÉS OTT MINDENT!! tinakukac@hotmail.com
2008. dec. 28. 00:06
18/31 anonim válasza:
Én szívesen válaszolnék, de előtte még van néhány dolog, amit nem értek. Hogy értitek azt, hogy nem vagytok biztosak benne, hogy még előtte abbahagytátok?:O A másik dolog pedig a kérdezőnek szól, hogy mennyire csúszott le a gumi? Benned maradt? És azt mindenképpen lehet látni utána h hová megy el... Most nem értem... Rád, a gumiban benne volt, vagy annyira lecsúszott, hogy beléd? Én ezt nem vágom...
19/31 A kérdező kommentje:
Hát a gumi bennem maradt.. :S:S És valószínű h nem bennem ment el..de én már nem vagyok semmiben biztos
2008. dec. 28. 00:18
20/31 anonim válasza:
Oké. És a gumi vége kilógott? De azt éreznie kellett, hogy elment -e vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!