Történt egy kis "baleset" és nem tudom mit csináljak. Kb. 1-2 napja múlt el a mensesem. Igy is lehetek terhes?! Gondolom igen...
És nem értem h akkor a peteérés az hogy "működik"
Vegyek be esemény utáni tablettát? A barátom azt állítja hogy kivette mielőtt elment volna...de ez mind csak feltételezés és nem akarok bajt
KÉRLEK SEGÍTSETEK!
Védekeztünk, csak lecsúszott a gumi... és én nem tudom hogy most mi legyen...
A tablettának nincs következménye?
3 éve járunk és bízok benne csak most mégis annyira izgulok, hogy nem tudom mi legyen...ő azt mondta h kivette.. de én nem éreztem semmit...dehát mit is lehetne érezni...
És a gyógyszert csak azért nem akarom bevenni, mert nem tudom van-e mellékhatása!?
nekem a múlt hónapban volt hasonló gondom... 43. napra jött meg a menstruációm... aggódni nemigen volt okom, akor még óvszerrel védekeztünk, nem csúszott le, nem szakadt el, semmi... pár alkalommal volt, h kipróbáltuk gumi nélkül, de kb pár másodpercre, úgy féltem mint még soha semmitől:D
anyumnak is elmondtam mindent, jó a viszonyunk hálaégnek :) vett nekem tesztet, egyértelmű negatív.... de menstruáció sehol... na akkor elmentünk dokihoz, megvizsgált, gyerek sehol, felírt nekem egy gyógyszert h szedjem 10 napig, miután azt beszedtem utána elvileg 3-4 nappal meg kell jönnie... ja meg pluszban fogamzásgátlót is felirattam aznap ^^ másnap venném be az első szemet, hát.. megjött :) azóta meg fogamzásgátlót szedek, hidd el jobb, ha van rá lehetőséged, te is menj el dokihoz, és írass foggátlót :) most meg, ha tényleg nem élvezett beléd... nagyon pici az esély, nálam is szinte 0 volt, mégis féltem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!