2. terhesség mennyiben más volt?
Annyiban volt más, hogy csak a 34. héten derült ki a gdm, sokkal kevesebb savam volt és indították a szülést.
Amúgy ugyanúgy semmi tünetem nem volt
(1 lány, 1 fiú)
"Én úgy érzem, mintha már most el kezdett volna nőni a méhem, emiatt titkon reménykedek, hogy kisbaba van a dolog mögött"
De ezt most komolyan gondolod? Ha baba lenne, akkor sem nőne a méhed ennyi idős terhesen....
Mondjátok, hogy trollkodtok, mikor ilyeneket leírtok.
Második terhességem nehezebb volt mint az első, viszont nagyon könnyű szules 🙏
Előbb látszott a pocak,végig hánytam,vizesedtem,nem tudtam aludni,nappal sem pihenni az első miatti love
Másabb volt. Kesőbb vettem észre, mert még szoptatás miatt nem volt mensesem, és oda se figyeltem magamra annyira az első gyerektől. (7.héten vettem észre)
Az elsővel 13 hétig végig erős hányingerem volt sok hányással, és utána is sokat émelyegtem. 2.nál. 2x volt émelygés, ezen kívül semmi. A szülés intenzívebb, de sokkal kónnyebb volt.
Mindkettő fiú, a második még a pocakban pár napig.
Annyi különbség volt, hogy hamarabb látszódott a pocakom, hamarabb éreztem a mozgását (2 héttel) és nekem sincs annyi gyomorsavam.
Viszont mindkettővel végig görcsöltem, mindig volt valami.
Szülésről még nem tudok nyilatkozni.
Nem éreztem teszt előtt, azért teszteltem, mert mar 40 napos volt a ciklusom. Pozitív is lett.
Teljesen mas volt, abban a tekintetben, hogy borzalmasan farasztó. Az elsőnél játszhattam a hercegnőt, pihengethettem, figyelgethettem magamat. A masodiknál ott volt a kétévesem, akivel ugyanugy kelni kell, főzni neki, jarni a szabadba, vele jatszani, foglalkozni. Néha könnyeztem a faradtságtól. Harmadik trimeszterben meg iszonyú frusztráló volt, hogy nem tudok vele úgy játszani, nem tudok leülni a földre. Több fájdalmam is volt, hiszen sokat kellett emelgetni a nagyot, nem pihenhettem. Emiatt biztos, hogy nem lesz harmadik.
Hányingerre nem tudok mit mondani, nekem nem volt soha.
Hamarabb éreztem mozogni amúgy, 16 hét környékén, mert mar tudtam, mit kell érezni.
Kapcsolódni ugyanúgy tudok hozzá, sokat beszelek hozzá, gondolok rá, nagyon várjuk már. 39 hetes vagyok. Hetek óta nem merem kivinni egyedül a nagyot, mert olyan hirtelen nyilalgat odalent, hogy teljesen kiszámíthatatlan. Az aranyerem is kijött. 15 percenként jarok pisilni. Nagyon szeretnék szülni már...
Közel ugyanolyan volt.
Nagyobb volt a hasam.
Szülés jobban alakult.
Most a 3. Másabb sokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!