Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mensi alatt mennyire lehet...

Mensi alatt mennyire lehet teherbe esni?

Figyelt kérdés

Baratnommel ritkan tudunk egyuttlenni, igy a mensije 2. napjan egyuttvoltunk.

Nagyon ugyeltem ra hogy idoben kiszalljak, igy is tortent. Egy pici elovaladekot mar le is toroltem elotte. Nemhinnem hogy baj lenne, de fel.

Igaz, hogy nagyon nagyon kicsi esely van arra, hogy tehetbeessen?

2023. febr. 12. 17:40
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
100%
Fene a gusztusotokat
2023. febr. 27. 07:42
 32/34 A kérdező kommentje:
Megjott:)
2023. márc. 11. 20:14
 33/34 anonim válasza:
48%

csak attól féltél h terhes lesz. de azt lesz@rod, hogy fertőzést kaphat. biztosan kapott.

menszeszkor nem jó óvszer nélkül...

te is fertőzést kaphatsz!

ja az biztos jobban érdekel.

amúgy lehet terhes, mégha megjött is neki. ha fertőzést kapott akkor megjöhet neki miközben terhes.

mi menszim alatt nem csináltuk.

de én a terhességem alatt is ugyanúgy menstruáltam, mert fertőzést kaptam el.

a szervezeten sokkal több progreszteront állított elő és így terhesen is menstruáltam. a fertőződés miatt volt ez és hiaba kaptam antibiotikumot, nem múlt el. hormon háztartásom megborult és a terhesség, szoptatas alatt sem szedhettem hormonokat.

szóval nem szabad ilyesmiket csinálni.

2023. márc. 26. 18:27
 34/34 A kérdező kommentje:
Koszonom, hogy eliteltel, valoban nagyon ismerhetsz:) Ha valami egeszsegugyi problema lett volna vele, szaladtunk volna orvoshoz. De semmi. Koszi az infot, csinal makd egy tesztet.:)
2023. márc. 26. 21:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!