Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyi az esélye hogy teherbe...

Mennyi az esélye hogy teherbe estem mensi előtt 8 nappal?

Figyelt kérdés

2021. jan. 24. 20:56
 1/8 A kérdező kommentje:

Elírtam!

Teherbe eshetek!

2021. jan. 24. 20:57
 2/8 anonim ***** válasza:
67%

Ha akkor van ovud akkor lehet terhesség, de akkor későbbre várod a mensit is. Ovu nélkül nincs terhesség ovu pedig mensi előtt 12-16nappal van. Az ovu a bekapcs gomb, utána fix a napok száma. Az ovu ideje határozza meg a ciklus hosszát. Tehát igen kicsi az esélye. Mondhatni lehetetlen, de mivel nem tudhatod volt e időben ovud (hacsak nem lh teszteltél) akkor mondhatjuk, hogy van rá esély. Ha szexel az ember, mindig nagyobb az esély nullánál.

Ha félsz a terhességtől, én pl nem aggódnék, ha babát akarsz akkor meg nem jó az időzítés.

2021. jan. 24. 21:01
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem aggódok épp ellenkezőleg nagyon szeretnénk babát!
2021. jan. 24. 21:04
 4/8 anonim ***** válasza:
76%

Sajnos szerintem is kicsi az esély, hacsak nem tényleg később volt ovud. Szoktad nézni teszttel?

Azért szurkolok nagyon!

2021. jan. 24. 21:06
 5/8 anonim ***** válasza:
Milyen hosszú a ciklusod?
2021. jan. 24. 21:29
 6/8 anonim válasza:

Sziasztok!!

Nekem menstruacio elott 5 nappal volt peteeresem uh , es ovu teszt alapján .

Nem is jott meg azota .. ugy szamoltam kb szerdan kellene akkor tehat ket nap mulva .

Mi babat szeretnenk,tehat az lenne a kerdesem hogy aki igy esett teherbe az mikor tesztelt ?????

2021. jan. 25. 16:14
 7/8 anonim ***** válasza:
Ovu után 10 nappal a facelle már mutathatja, 12 nappal meg biztosat mutathat a facelle vagy a predictor.
2021. jan. 25. 17:09
 8/8 A kérdező kommentje:
Január 2-án jött meg, 7-én elmúlt, és 23-án voltam együtt párommal.most fabuár másodikán kéne megjönnie
2021. jan. 26. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!