Mennyi az esélye hogy teherbe estem mensi előtt 8 nappal?
Elírtam!
Teherbe eshetek!
Ha akkor van ovud akkor lehet terhesség, de akkor későbbre várod a mensit is. Ovu nélkül nincs terhesség ovu pedig mensi előtt 12-16nappal van. Az ovu a bekapcs gomb, utána fix a napok száma. Az ovu ideje határozza meg a ciklus hosszát. Tehát igen kicsi az esélye. Mondhatni lehetetlen, de mivel nem tudhatod volt e időben ovud (hacsak nem lh teszteltél) akkor mondhatjuk, hogy van rá esély. Ha szexel az ember, mindig nagyobb az esély nullánál.
Ha félsz a terhességtől, én pl nem aggódnék, ha babát akarsz akkor meg nem jó az időzítés.
Sajnos szerintem is kicsi az esély, hacsak nem tényleg később volt ovud. Szoktad nézni teszttel?
Azért szurkolok nagyon!
Sziasztok!!
Nekem menstruacio elott 5 nappal volt peteeresem uh , es ovu teszt alapján .
Nem is jott meg azota .. ugy szamoltam kb szerdan kellene akkor tehat ket nap mulva .
Mi babat szeretnenk,tehat az lenne a kerdesem hogy aki igy esett teherbe az mikor tesztelt ?????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!