Mekkora az esélye, hogy ovu előtt 1 nappal előváladéktól teherbe estem?
Megszakításos módszerrel elélvezett a párom, majd kiment mosakodni, utána újból indult a dolog.
Valószínű így is nagyon kicsi, igaz? :/
(én szeretnék babát, ő azt mondta, ha majd 'becsúszik', csak akkor lesz. Előző házasságából már van 2 gyermeke)
Úristen kérdező, már ne haragudj, de hülyeség amit csinálsz. Neked elég úgy egy gyerek, hogy valójában abszolút nem akarja a párod, de ha már becsúszott, akkor maradhat? Kb. amikor elmész a boltba és 15 dkg sajt helyett 18 dkg-ot vágnak le...á, ugyan nem ennyit kértem, kicsit több lett, de azért maradhat...
Ha nem akartok mindketten egyöntetűen babát, akkor védekezzetek! Különben könnyen egyedülálló anyuka lehetsz...
Egyébként a lehető legjobbkor voltatok együtt a babához. Az nem elég, hogy megmosakszik elélvezés után, ugyanis sperma a húgycsőben is maradhat, azt kimosni nem tudja, ha pisilt is, akkor esetleg nem lesz gond, de így megvan az esélye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!