Ovuláció után 1 nappal mennyi az esélye annak hogy teherbe eshetek?
Figyelt kérdés
A párommal megszakításos módszerrel vagyunk együtt, eddig nem volt baj. Ovuláció után 1 nappal nagy az esélye a teherbe esésnek?
Várjak inkább?
2017. júl. 11. 16:16
1/7 anonim válasza:
És mennyire vagy biztos abban hogy pontosan mikor van ovulációd? Ha csak annyiból gondolod hogy pont a középidőre számolod és az után egy nappal tervezel védekezés nélkül szexelni, akkor nagyon sok. Használjatok óvszert, ki lehet bírni...
2/7 A kérdező kommentje:
Használok ciklusnaptárat. :)
Nem bírja az óvszert.
2017. júl. 11. 16:30
3/7 anonim válasza:
Tisztàban vagy vele, hogy a ciklusnaptàr csak àtlagot szàmol a nagykönyvi adatok alapjàn? És azzal, hogy a legtöbb nő nem àtlag szerint működik?
4/7 anonim válasza:
Mi az hogy nem bírja az óvszert? Ha allergiás, lehet kapni latex mentest, ha nem az csak azt mondja hogy nem bírja akkor menjen a 3,14csába... Ilyen nincs hogy "nem bírja". Bár nekem mindegy, nem én fogok mindent elkapni meg abortuszra járkálni emiatt.
Lehet még pesszáriumot használni vagy gyógysuert szedni. De a megszakításnál tudatában kell lenni annak hogy bármikor terhes lehetsz.
5/7 anonim válasza:
Bármikor teherbe eshetsz, ovu környékén főleg, de nekem 10 évig nem sikerült megszakitással. Szóval ha gyereket akarsz ne védekezz sehogy, ha nem akarsz, akkor pedig valami normálisabb módszerrel.
6/7 anonim válasza:
Neked jó minden hónapban félni?
Persze, hogy szinte mindenki csinálta már gumi nélkül, de hosszú távú védekezés szempontjából nagyon nem az igazi.
7/7 anonim válasza:
Ez a ciklusnaptár az év vicce. :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!