Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mensi alatt mennyire lehet...

Mensi alatt mennyire lehet teherbe esni?

Figyelt kérdés

Baratnommel ritkan tudunk egyuttlenni, igy a mensije 2. napjan egyuttvoltunk.

Nagyon ugyeltem ra hogy idoben kiszalljak, igy is tortent. Egy pici elovaladekot mar le is toroltem elotte. Nemhinnem hogy baj lenne, de fel.

Igaz, hogy nagyon nagyon kicsi esely van arra, hogy tehetbeessen?

2023. febr. 12. 17:40
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
Hat szerintem nem lesz az az egy.
2023. febr. 12. 19:26
 12/34 anonim ***** válasza:
85%

Nagyon kicsi az esély, de van valamennyi.

Viszont a gumi nagyon fontos lenne mert elég könnyen összeszedhettek mindketten valami fertőzést.

2023. febr. 12. 20:41
 13/34 A kérdező kommentje:
De az a nagyon kicsi mibol fakad? Az elovaladekot letoroltem, nemhiszem, hogy olyan sok bejuthatott ugyanis bevallom igy sok ido utan max 3-4 perc lehetett az aktus. De ha sok is jutott be, elotte 20 oraval volt (valoszinuleg) utoljara magomlesem, ami utan sokat pisiltem is es mosakodtam is. Emelle meg jon az, hogy menstruacio alatt alapbol is kicsi az esely, es altalaban a 15. nap korul szokott ovu lenni neki. Nem hinnem, hogy ha nagy nehezen is bejutott ivarsejt, az alapbol ilyen korulmenyek mellett 13 napot meg eletben marad. Szerintem emellett tenyleg elhanyagolhato (azaz 0) az esely, de tenyleg, hozzaertok kerlek cafoljatok, ha valamit rosszul tudok!
2023. febr. 12. 20:48
 14/34 anonim ***** válasza:
64%

Rosszul tudod.

Nem kene nemi eletet elned.

Hany eves vagy?

2023. febr. 12. 20:52
 15/34 A kérdező kommentje:

Javits ki, nem fogom sertesnek venni, sot!

Kort inkabb nem irnek, anonimitastol fuggetlenul szegyellem azert magam, mivel rossz info tudataban csinaltam ilyet.:/

2023. febr. 12. 20:54
 16/34 anonim ***** válasza:
85%
Én már hallottam olyan párról, ahol csak a vérzés alatt tudott teherbe esni a lány.
2023. febr. 12. 23:57
 17/34 anonim ***** válasza:
0%
Nem ,nem lehet terhes.
2023. febr. 13. 12:28
 18/34 NTBS ***** válasza:
85%
Igen, de kicsi rá az esély. De a gumi a fertőzésveszély miatt jó lett volna.
2023. febr. 15. 06:05
 19/34 anonim ***** válasza:
100%

Az előváladékot nem is érzed, ha jön. Attól, hogy előtte letörölted, az aktus közben termelődhetett.

Nem sok esély van, de ha a barátnőd beletartozik ebbe a kevésbe, vigasztalni fog, hogy ennek kicsi esélye volt?

Menstruáció alatt nyitott a méhszáj, óvszer használata kötelező, mert fertőzést kaphat szerencsétlen.

Létezik spontán peteérés is...

Olvassatok, érdeklődjetek a témában...

2023. febr. 16. 09:58
 20/34 A kérdező kommentje:
Nem letezik spontan peteeres.
2023. febr. 16. 10:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!