Szerintetek igéretes lehet?
Amint késik a mensi már nem befolyásolja a sok pisilés....akkor is mutatja a teszt....neked minden teszted totál negatív. Próbáld meg 4 nap múlva...de ezek most negatívak....még a reagens helye se látszik, pedig azt sokan feltöltik ide.
Ha élőben látszik fotón is kéne, mert a valós pozi akkor is látszik, ha halvány...
Ha ennyiszer kell vizeletet ürítened, akkor az sokkal inkább hólyaghurut (felfázás) vagy egyéb vese probléma lesz. Nekem amikor terhes lettem, egyáltalán nem kellett jobban pisilni a szokásosnál. Az inkább a végén volt, amikor a lányom nyomta a hólyagomat. Ha ennyire durva, akkor keress fel egy urológust, aki ha szükséges tovább küld nefrológushoz. Egyáltalán nem egészséges az, hogy állandóan vizelési ingert érzel. A terhességnek nem tünete az általad felvázolt panaszok.
A tesztjeid pedig valóban negatívak a továbbiakban is. Nem szr a teszt, valószínűleg csak nem vagy terhes, vagy annyira kevés a hcg a vizeletedben, hogy a teszt még nem tudja kimutatni.
Kedves kérdező....te most komolyan azt gondolod ezek pozik? Elképesztő...ha pozi lett volna az első teszted, ezen már most mi nekünk is látni kellett volna...4 napon belül dupla erős lenne kb az extrém halvány teszt.
Hiába szeretnéd....ez negatív.
Ha 28 an volt ovud akkor kb 12. Dopon tartasz. Ilyenkor egy 10 es teszt már egyértelműen latható ha pozitív!
Értem hogy te egy csoda vagy és negatív tesztel terhes vagy ,de jobb ha vissza szállsz a földre!
A sok pisiles meg konkrétan pszichés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!