Szerintetek igéretes lehet?
2023. febr. 9. 18:16
1/40 A kérdező kommentje:
Bocsi de épp olyan helyen vagyok hogy nem épp tisztaság van de hát nem tudooom mit hidjek
2023. febr. 9. 18:17
3/40 anonim válasza:
Én se látok semmit. Mikorra nem várod?
4/40 anonim válasza:
Ez még negatív. Mikorra nem várod?
5/40 anonim válasza:
Ez negatív teszt.
Mikor esedékes a mensid?
9/40 anonim válasza:
Ha te is egy negatív tesztet látsz, akkor igen, látom amit te.
10/40 anonim válasza:
Elég jó vagyok a csíkok odaképzelésében, de itt még én se látok semmi halvány ígéretet sem. Sajnálom.
Ismételd meg 2 nap múlva, hátha akkor jobban látszik valami. Ha csak a fotón nem jön ki, élőben jobb, akkor 2 nap múlva már egyértelműbbnek kell lennie.
Amúgy aranyszabály: ha fotózni kell, kiemelni mit látsz és hol, ráerősíteni, így-úgy trükközni a képpel, hogy megmutasd, mit szeretnél láttatni, akkor az még negatív. Majd ha hunyorgás nélkül is látsz egy második rózsaszín csíkot, még ha halványan is, akkor pozitív lesz.
Szurkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!