Szerintetek igéretes lehet?
2023. febr. 9. 18:16
21/40 A kérdező kommentje:
Hajnalba mindenképp csinálok...talán jó koncentrált lesz
2023. febr. 10. 20:28
22/40 anonim válasza:
Továbbra is negatív teszteket mutatsz
24/40 A kérdező kommentje:
Remélem reggel erösebben látszik majd... egyenlőre én is ugy gondolom csak az az érdekes hogy lehet látni..nah majd reggel meglátjuk..
2023. febr. 10. 20:44
25/40 A kérdező kommentje:
Mennyi idő míg jó a vizelet minösége?mert nagyon sürün járok most kb 1orája nem voltam még bírom..
2023. febr. 10. 20:49
26/40 anonim válasza:
Szerintem éjszaka, hacsak nem jársz akkor is óránként, már eléggé összegyűlik annyira. De próbálj kevesebbet inni, és akkor ez nem lesz probléma.
Amúgy a legutolsó linken mintha(!!!!) látnék valamit én is, de nagyonnagyon hunyorítanom kell és félig ferdén nézni a képernyőt :D Szóval azért nem mondanám ezt ígéretesnek még, ezek egyelőre full negatív tesztek így fotó alapján. Reggel próbáld újra, vagy várj még vele 1-2 napot, hátha.
27/40 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó...meglátjuk persze már nem iszok és most is kellene pisilni de még bírom tartani...lassan 1.5 orája lehettem kb...
2023. febr. 10. 20:55
28/40 anonim válasza:
Amit látsz, az csak a régens helye. Totális negatív tesztek.
29/40 anonim válasza:
Egyébkén mikor kéne megjönnie? Tudod fixen az ovudat?
30/40 A kérdező kommentje:
Rendszertelen a mensim de 19.én lehetett és akkor voltunk együtt...még lehet korai a teszt de már csak mutatna vmit igaz a main látom de még nem az az igazi hogy nah most akkr tuti pozitív... reggel megprobálom megint aztán max jövő héten újra...ha nem sikerült kövi hónapban talán fog ..
2023. febr. 10. 21:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!