Szerintetek igéretes lehet?
Ne haragudj, de ezen a szokásos mintha sincs jelen. Hidd el, ha a kép nem adja vissza, akkor az nincs ott... amúgy egyszerű tesztelni... add a párod kezébe és kérdezd meg lát e két csikot kb 2 másodperce van rálesni... ha igen akkor két csíkos, ha nem akkor negatív... mi nők direkt forgatjuk figyeljük és bízunk a lehetetlen hülyeségben is... hidd el 7 év tesztelés után tudom miről beszélek :)
Érdekes nekem baromi halvány 10.dpo-s pozi tesztem volt és itt gyakorin mindenki mondta, hogy pozi, egy kétkedő sem volt, pedig valóban szemmeresztgetős volt...
De ez ne keserítsen el, lehet két nap múlva pozi teszted, de jelenleg EZ a teszt egyértelműen negatív. Nyilván nem is késik, tehát remény még bőven van.
Olyan helyen vagy és csinálsz tesztet, ahol ,,nem éppen tisztaság van,,??? 🤣🤣
Igen, elég undorító az asztal.
A teszt meg negatív.
Inkább takaríts ki.
Ne haragudj, de ha keresni kell rajta a csíkot, ráadásul a fotó nem adja vissza, akkor nem valószínű ,hogy pozitív a teszt.
Mikor kell megjonnie? Miért nem vársz pár napot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!