Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek igéretes lehet?

Szerintetek igéretes lehet?

Figyelt kérdés
Látjátok amit én? Reggel tesztelek egy érzékenyel [link]
2023. febr. 9. 18:16
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
100%
Ez 1 csíkos
2023. febr. 9. 20:43
 12/40 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, de ezen a szokásos mintha sincs jelen. Hidd el, ha a kép nem adja vissza, akkor az nincs ott... amúgy egyszerű tesztelni... add a párod kezébe és kérdezd meg lát e két csikot kb 2 másodperce van rálesni... ha igen akkor két csíkos, ha nem akkor negatív... mi nők direkt forgatjuk figyeljük és bízunk a lehetetlen hülyeségben is... hidd el 7 év tesztelés után tudom miről beszélek :)

Érdekes nekem baromi halvány 10.dpo-s pozi tesztem volt és itt gyakorin mindenki mondta, hogy pozi, egy kétkedő sem volt, pedig valóban szemmeresztgetős volt...

De ez ne keserítsen el, lehet két nap múlva pozi teszted, de jelenleg EZ a teszt egyértelműen negatív. Nyilván nem is késik, tehát remény még bőven van.

2023. febr. 9. 21:05
 13/40 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez egyértelműen negatív.
2023. febr. 9. 21:13
 14/40 anonim ***** válasza:
40%

Olyan helyen vagy és csinálsz tesztet, ahol ,,nem éppen tisztaság van,,??? 🤣🤣

Igen, elég undorító az asztal.

A teszt meg negatív.

Inkább takaríts ki.

2023. febr. 10. 16:13
 15/40 A kérdező kommentje:
Oh köszi utolsó...🤣🤣🤣 amúgy csinéltam megint és nem tudom ugy fotozni hogy látszodjon...de én látom
2023. febr. 10. 19:12
 16/40 A kérdező kommentje:
És az a baj hogy hiába csinálnék másikat 1oránként pisilni járok🤣nem tudom úgy összegyüjteni a pisit
2023. febr. 10. 19:19
 17/40 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de ha keresni kell rajta a csíkot, ráadásul a fotó nem adja vissza, akkor nem valószínű ,hogy pozitív a teszt.

Mikor kell megjonnie? Miért nem vársz pár napot?

2023. febr. 10. 19:45
 18/40 anonim ***** válasza:
Csinálj holnap reggel. Vagy ha hajnalban ki kell menned akkor hajnalban.
2023. febr. 10. 19:46
 19/40 A kérdező kommentje:
2023. febr. 10. 20:24
 20/40 A kérdező kommentje:
Liversin ha jól irom tesztet senki se vegyen.. vizelet sugaras és egy határ szaaaar...nem biztos hogy jól irom a nevét de a Benunak egy terméke...drága is és egy határ szar...az ablaka avizelettöl tiszta párás lett és a controll csik isfélig látszott...
2023. febr. 10. 20:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!