Lehet hogy terhes vagyok?
Figyelt kérdés
Van már egy gyerekünk úgyhogy nem kis tinik vagyunk de elbizonytalanodtam. Közvetlen menstruáció után 4-5 napig minden nap együtt voltunk a férjemmel (nem védekeztünk) majd kb ennyi idő el telt mire peteérésem volt a jelek szerint. Nem gondoltam hogy terhes lennék viszont napjában többször van hányingerem és borzasztó fáradékony vagyok. 6 nap múlva kéne megjönnie, szerintem a teszt még nem mutatná, de nem tudok másra gondolni :D tudom 50-50%..2023. febr. 7. 09:47
11/21 anonim válasza:
5-ös és 7-es vagyok. Egyet értek a 10-essel. Azért javasoltam a tesztet.
12/21 anonim válasza:
Ha terhesség miatt vannakntüneteid, a teszt is kimutatja. Csinálj egyet, és majd írd meg.
13/21 A kérdező kommentje:
Biztos ami tuti reggel csinálok :)
2023. febr. 7. 20:54
15/21 anonim válasza:
Predictor earlyt vegyél az mutatja a leg hamarabb, ha a hányingert terhesség okozza a teszt + lesz.
16/21 A kérdező kommentje:
Negatív :( de tudom ez meg barmi lehet.. bízom benne hogy valtozik majd. X epilt hasznaltam
2023. febr. 8. 14:12
17/21 anonim válasza:
X epil nem mutatja korán csak 1-2 nappal. Mensi előtt, ezért írtam a predictort az mutatja
18/21 anonim válasza:
19/21 A kérdező kommentje:
Tudom, de a férjem küldtem be hazafele és hiába mondtam milyet hozzon azt mondta ezt látta csak :D
2023. febr. 8. 14:50
20/21 A kérdező kommentje:
Predictorral is negativ
2023. febr. 9. 07:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!