Szerintetek mennyi esélye van a leírtak alapján, hogy terhes leszek/vagyok?
Ha egy egeszseges par pont jokor van egyutt, az esely 25%.
Szerinted hogy lenne 100%?? Akkor mindenkinek ski babat akar azonnal sikerulne, de mivel egeszseges paroknal azt mindjak fel ev - ev a normalis, es a kivizsgalasokat 1 sikertelen ev utan kezdik, soha senkinek nem lesz 100%.
Maximum 25, HA jokor voltatok egyutt azaz volt erett peted.
32 napos ciklusnál ELMÉLETILEG a 18. ciklusnap körül van a repedés. A spermiumon ELMÉLETILEG 48-72 órán át képesek jó eséllyel megtermékenyíteni a kiszabaduló petesejtet. Tehát ha valóban az együttlét után 5 nappal volt a repedésed, akkor nagyon kicsi az esély, hogy abból baba lesz.
A termékeny időszakban célszerű 2-3 naponta együtt lenni, ha mód van rá és még így is mindössze 15-20% esély van egy adott ciklusra vetítve.
Nálatok most akkor van esély babára, ha korábban van ovu, mint gondoljuk, vagy pl. 16 napos a luteális fázisod a tankönyvi 14 nap helyett, mert akkor a 16. nap körül lenne repedés, ott már nagyobb esély lenne a 13. napi spermiumoknak.
# 4 válaszadó mindent leírt.
Nagy valószínűséggel nem a teherbeesés optimális időpontjában volt az együttlét, de még ha akkor lett volna, úgy is csak kb. 20-25% lenne az esély a terhességre.
Ebben az időpontban kb. 1-5%.
% pontosan ajajj.
Először is kicsit olvass utána dolgoknak, mielőtt komolyan neki kezdetek.
Majd próbáld kicsit figyelni magad...hátha érzékelsz valamit peteérés körül. A legtöbb 32-36 napos ciklussal rendelkező nőnek nem 14 naposak a lutealis szakaszai. (nekem pl 32 napos ciklus mellett extrém rövid)
Azt tanacsolom, ne progj ra ennyire. Lehet hogy felev probalkozas utan sikerul. Borzaszto amikor valaki annyira beporgeti magat, hogy elso probalkozos honaptol kezdve 10. dpo-tol minden nap tesztel, amig meg nem jon, keresi a jeleket (valaki konkretan hanyasig szuggeralja magat!) honapokon keresztul.
Tudom nem vagy ragorcsolve hiszen soha senki nincs (nyilvan...) de azert erdemes nem belezakkanni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!