Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek terhes ezek alapján?

Lehetek terhes ezek alapján?

Figyelt kérdés
1-másfél hét múlva kellene meg jönnie. Ma reggel eleg sok feherfolyasom volt. Es a bal petefeszkemnél olyan mintha valami nyomná. Néha szúr. Ma pl. Egésznap nem fajt. Csak most este kezdett el.
2016. aug. 12. 00:38
 1/4 anonim válasza:
100%
Hát nem vagyok orvos, de úgy vélem ez valami mástól van. Ha nem múlik, szerintem menj el orvoshoz. Terhességre én sak akkor gondolnék ha nem jönne meg időben. (4hónapos kisfiú anyukája)
2016. aug. 12. 01:13
 2/4 anonim ***** válasza:
Inkább peteérés lehet. Terhesség még nem okozna semmilyen tünetet, főleg nem ilyeneket.
2016. aug. 12. 05:31
 3/4 anonim ***** válasza:
Max akkor ha korai peteérésed volt. Petefészek fájdalom nekem is volt, de már akkor mikor 2 napja késett.
2016. aug. 12. 05:33
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem inkább peteérése tünetnek tűnik. Igaz akkor kicsit kései, de az nem baj.
2016. aug. 12. 08:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!