Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek terhes? Többi lent.

Lehetek terhes? Többi lent.

Figyelt kérdés
Nem régóta probálkozunk a babával,s mivel késett néhány napot,gondoltam tesztelek. Egy nagyon de nagyon halvány pozitiv lett. Igaz,alig volt látható a második vonal. Aznap éjjel viszont megjött a mensi. Mindig nagyon beteg szoktam lenni,de most nem volt se görcs se fajdalom,csak sok vér. Annak ellenére h máskor kitartott 7napig is,most csak 2ig,ès onnan arra csak 3ik nap egy kis pecsételés,s most egy nagyon pici barnázás. Járt még így valaki? Csak normális válaszokat,ha lehet. Szeretném tudni,ha még járt e így valaki,aki épp a babával próbálkozott!

2016. aug. 11. 13:01
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nem vagy terhes. Esetleg tesztelj 2 hét múlva újra, és ha megint pozitív, menj dokihoz.
2016. aug. 11. 13:03
 2/6 anonim ***** válasza:
sztem sem vagy terhes, lehet szellemcsík v száradási csík volt.. Reggel v du-n teszteltél?
2016. aug. 11. 13:05
 3/6 A kérdező kommentje:
Délután
2016. aug. 11. 13:06
 4/6 anonim ***** válasza:
Sztem csinálj még egyet a biztonság kedvéért
2016. aug. 11. 13:14
 5/6 A kérdező kommentje:
Csinálok néhány nap mulva. Legyen biztos. Koszi a válaszokat!
2016. aug. 11. 13:16
 6/6 A kérdező kommentje:
Ha bárki járt hasonlóan,megoszthatja velem a történetét!
2016. aug. 11. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!