1346 kérdése:
Terhes lehetek-e?
Figyelt kérdés
Nem vedekezünk a barátommal nagyon szeretnènk babát! kb 2 hete jelentkeztek nálam a szèdülès jelei alhasi fájdalmaim is vannak.. tesztet meg nem vettem mert felek a csalódástól2016. aug. 11. 12:10
2/13 anonim válasza:
"tesztet meg nem vettem mert felek a csalódástól"
Érett gondolkodás.
Ha késik a menstruációd, akkor tesztelj.
3/13 anonim válasza:
Nem a teszttől vagy terhes vagy nem terhes. Az csak MEGMUTATJA!
Nem értem én ezt, hogy mitől félsz. Miért nem jobb tudni a biztosat?
4/13 anonim válasza:
Ha terhesség okozza a tüneteidet, akkor nyugodtan vehetsz tesztet, és gondolom már egy ideje a vérzésed is kimaradt.
Ha még csak most kéne megjönnie, akkor meg nem a terhesség okoz tüneteket, inkább a frontátvonulások miatt szédülsz, és azért fáj a hasad, mert meg fog jönni. Vagy terhes vagy.
Ezen a teszt nem fog változtatni, legfeljebb már nem élheted bele magad, hogy babát vársz, miközben nem.
5/13 anonim válasza:
Egy ilyen hülye kérdésre mi a jó válasz szerinted?
6/13 anonim válasza:
Ne vegyél tesztet ha be vagy tojva, várd meg míg megjön vagy felsír bmeg..!
7/13 A kérdező kommentje:
Nem arra vagyok kiváncsi hogy ki hogyan flegmázik akinek nem tetszik ne ìrjón ide ennyire logikus!! rendesen kèrdèst tettem fel ès rendes èrtelmes választ várok nem azt hogy b*** meg!!! A többieknek meg köszönöm a segìtsèget ma veszek tesztet ès reggel megìróm az eredmenyt
2016. aug. 11. 13:28
8/13 anonim válasza:
Ne csodálkozz ha már nincs türelmük az ilyen kérdésekhez az embereknek, napi 50en kérdezik meg, és tényleg gáz, hogy ennyi eszetek van. Lehetsz terhes..meg lehetsz nemterhes..ennyi.
9/13 A kérdező kommentje:
Èrtem.. csak èn normálisan teszem fel a válszt ès elvárom ès visszafele ugyan az legyen... Csak ez egy kicsit elszomorìtó hogy egy kulturált ember nem tud normálissan felelni.. akkor ha iritálja vagy eppen nem tetszik neki akkor nem ìr oda mert biztos nem hülyesègből teszem vagy èppen tesszük fel a kèrdèst csak egyszerűen választ akarunk kapni de nem ilyen formában.. Èrdekes ön eltudta szèpen mondani ès megèrtem! Csak azt nem èrtem hogy mire való ez szerintem ha az a illető aki nem tudot tisztelsègessen felelni fordìtott esetben neki is rosszul esne ha ìgy beszólnának neki.
2016. aug. 11. 14:08
10/13 anonim válasza:
Rendben, elnézést! Nem a konkrét személyednek szólt, de annyi itt az ilyen kérdés, amire nincs válasz! Kell egy tesztet venni és meg kell csinálni. A google-be beírod hogy "terhesség tünetei" és kiad egy raklap választ. De most őszintén gondold végig a kérdést, nem védekeztek, szexeltek, szerinted lehetsz terhes? Persze hogy lehetsz! De hogy terhes vagy-e azt ember nem tudja megmondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!