1346 kérdése:
Terhes lehetek-e?
Figyelt kérdés
Nem vedekezünk a barátommal nagyon szeretnènk babát! kb 2 hete jelentkeztek nálam a szèdülès jelei alhasi fájdalmaim is vannak.. tesztet meg nem vettem mert felek a csalódástól2016. aug. 11. 12:10
11/13 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm szèpen semmi baj
2016. aug. 11. 14:42
12/13 anonim válasza:
Kedves kérdező tudod hogy én hány negatív tesztet fogtam a kezembe mire pozitívat teszteltem.? Már majdnem 1 éve próbálkoztunk a babával. Már fel is adtuk. És akkor lett pozitív a teszt.. Nem szabad ennyire rá görcsölni. Nem mindenki esik rögtön teherbe. Valakinek hónapok évek kellenek. Van aki meg egyszer nem védekezik és rögtön terhes lesz. Nem vagyunk egyformák. Van egy ismerősöm 8 év próbálkozás után lett terhes Természetes úton.
13/13 A kérdező kommentje:
En is rengeteg negatìv tesztel szembesültem sajnos... ès most jelentek meg a tünetek es felek tesztelni mert nem akarok csalódni
2016. aug. 11. 17:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!