Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet hogy terhes vagyok?

Lehet hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Van már egy gyerekünk úgyhogy nem kis tinik vagyunk de elbizonytalanodtam. Közvetlen menstruáció után 4-5 napig minden nap együtt voltunk a férjemmel (nem védekeztünk) majd kb ennyi idő el telt mire peteérésem volt a jelek szerint. Nem gondoltam hogy terhes lennék viszont napjában többször van hányingerem és borzasztó fáradékony vagyok. 6 nap múlva kéne megjönnie, szerintem a teszt még nem mutatná, de nem tudok másra gondolni :D tudom 50-50%..
2023. febr. 7. 09:47
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
84%
Lehetsz, de nem valószínű.
2023. febr. 7. 09:48
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Igen, lehetsz. Ha késik, tesztelj.
2023. febr. 7. 09:50
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen hamar nem hiszem hogy a hányingert a terhesség okozná.

De attól még lehet sikeres a hónap ha együtt voltatok védekezés nélkül.

2023. febr. 7. 10:25
 4/21 anonim ***** válasza:
75%
Lehetni lehetsz, hisz nem védekeztetek. De te is tudod, hogy ilyen korán még nem nagyon vannak tünetek. Hozzáteszem nekem pms tünet az émelygés 🤷🏼‍♀️. Mielőtt megjönne kb egy héttel fáj a mellem, émelygek, szagundorom van. Tuti nem vagyok minden hónapban terhes (pláne, hogy akkor is ilyen volt, amikor senkim sem volt), ahogy elkezdődik a vérzés mintha elvágták volna.
2023. febr. 7. 10:45
 5/21 anonim ***** válasza:

Pontosak a ciklusaid?

Lehet pms tünet, de az is lehet, hogy hamarabb volt peteérésed és hamarabb is jön meg, ha változó.

Tesztelj, ha késik ☺️

2023. febr. 7. 11:11
 6/21 A kérdező kommentje:
Sosem szokott hányingerem lenni csak ha olyan beteg vagyok. Persze nem jelenti hogy nem pms tünet. Igyekszek nem stresszelni rajta :)
2023. febr. 7. 11:34
 7/21 anonim ***** válasza:
5-ös vagyok. Nekem nagyon sokat változtak a pms tüneteim az utóbbi két hónapban, magamra sem ismertem. De ha nem rendszeresek a ciklusaid, szerintem tesztelj egy ultra érzékenységű teszttel.
2023. febr. 7. 11:42
 8/21 A kérdező kommentje:
Hát igaz nekem is felborult kicsit, pár nap csúszás volt erre-arra a szülés után de azóta rendeződött, legalábbis azt gondoltam mert az utolsó pár cikluson tű pontos volt. Na akkor holnap veszek egyet , van rá lehetőség hogy az már mutatná?
2023. febr. 7. 11:57
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha vélhetően 6 napod van a menstruációig, szerintem nem lenne még értelme tesztelni. Ha nem is tudod kivárni, ennyivel előtte ne tesztelj, várj még pár napot. Véleményem szerint, ilyen korán még a pozitív eredmény is lutri, a negatív meg főleg.
2023. febr. 7. 12:34
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha a terhesség miatt van hányingered, akkor a szervezeted termeli a hcg hormont, mert ez okozza. Ha van a szervezetedben hcg, akkor a teszt is kimutatja, ilyen egyszerű.
2023. febr. 7. 12:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!