Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha nem terhesség, akkpr mi lehet?

Ha nem terhesség, akkpr mi lehet?

Figyelt kérdés

1 hete késik, különböző tesztek mind negatívak. Sosem késett előtte, mindig pontos volt.

Fehérfolyás, hányinger és ételundor. Konkrétan bekapok egy falat ételt, amit előtte szerettem és olyan rossz ízűnek érzem, hogy ki kell köpnöm.

Doki azt mondja még várjak, de én nem akarom elhinni, hogy ez normális. Nyugodt lennék, ha terhesség lenne, de szerintem ez nem az, ennyi negatív után.

A másik, hogy 12-én,13-án voltunk együtt a párommal, amit már tuti ki kéne mutatnia, meg utána 26-án az esetleges menstruáció előtt két nappal, aminél már igaz kicsi az esély.

2023. febr. 3. 20:37
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Semmi. Késik, vagy kimarad. Van ilyen. Az emésztési gondok meg vagy vírus, vagy pszichés.
2023. febr. 3. 20:49
 2/8 anonim ***** válasza:
86%

Ok hogy 26 volt az esedékes de ha az ovud valamiért pont két hetet csúszott akkor lehet a 26.a is.

Nekem évekig volt hogy évente 1x2x csúszott 2 hetet a mensim, így amikor megkellett volna jöjjön, akkor volt peteérésem.

2023. febr. 3. 21:07
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem ért mostanában nagyobb stresszhatás?

Én olyankor is produkálok ilyen tüneteket 🥺 (kivéve a fehérfolyást)

2023. febr. 3. 21:07
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Az is lehet kimarad egy ciklusod és most lesz ovud
2023. febr. 3. 21:13
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Igen stresszes is voltam, illetve fogytam is.

A hányinger és ételundor igazából ami nagyon megzavar.

2023. febr. 3. 21:14
 6/8 anonim ***** válasza:
59%

Menj el egy hcg vérvételre, nagyon ritka de van hogy nem választódik ki a vizeletbe a hcg.

Ha a vérben sem lesz, tuti nem terhesség.

2023. febr. 3. 21:16
 7/8 anonim ***** válasza:
3 hetet késett a menstruációm januárban.Megeshet hogy kimarad
2023. febr. 5. 13:57
 8/8 anonim ***** válasza:
Beteg voltam illetve stresszes azt hozzáteszem 7 es vagyok.Tuti kimarad. Énis arra gondoltam hogy terhes vagyok mert probálkozunk de sajnos nem.
2023. febr. 5. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!