Terhességi teszt pozitív lett a nem várt napja előtt egy nappal de azóta nem erősödik. Volt így valakinek?
Figyelt kérdés
Sziasztok, ma 4dik napja hogy késik és a tesztem nem erősödik, halvány pozitívak.
Volt így valakinek? És terhes volt?
2023. febr. 3. 07:06
1/18 anonim válasza:
Terhes voltam, igen. De üres maradt a petezsák.
2/18 anonim válasza:
Szia, milyen tesztet használsz? Képet esetleg tegyél fel (kepkuldes.com).
Lehet, hogy akkor kémiai sajnos, nekem a predi napról-napra erősödött.
3/18 anonim válasza:
Szia! Halvány teszt is pozitív. Nyilván nem mindegy, hogy nagyítóval keresed rajta a csíkot, vagy látható teljesen, csak halvány. Mutasd meg, hátha tudunk segíteni.
2 naponta csinálj egs tesztet, figyeld a különbséget.
4/18 anonim válasza:
Én egyszer teszteltem csak miután már késett, pont ezért, mert szerintem én is elemeztem volna a tesztet es stresszeltem volna feleslegesen.
6/18 anonim válasza:
Sajnos nekem kémiai terhesség lett belőle. De szurkolok!
7/18 anonim válasza:
Nálam is a kémiai volt így sajnos,először szépen erősödött majdnem egyforma volt a két csík majd gyengülni kezdett és megjött
8/18 anonim válasza:
Nálam viszont vetélés lett belőle, mert progeszteron kellett volna akkor is.
9/18 anonim válasza:
Szia! Én kétszer jártam így. Egyszer kémiai terhesség volt, a következő alkalommal pedig elhalt, majd elvetéltem. Drukkolok, hogy nálad minden rendben legyen!
10/18 anonim válasza:
Nekem is kémiai terhesség volt. 2 héten keresztül volt majdnem egyforma a tesztem
(azért erősödött, de olyan keveset, hogy csak akkor látszott az erősödés ha a 4 nap különbséggel végzett teszteket tettem egymás mellé)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!