Terhességi teszt pozitív lett a nem várt napja előtt egy nappal de azóta nem erősödik. Volt így valakinek?
Figyelt kérdés
Sziasztok, ma 4dik napja hogy késik és a tesztem nem erősödik, halvány pozitívak.
Volt így valakinek? És terhes volt?
2023. febr. 3. 07:06
11/18 anonim válasza:
Attól meg lehetsz terhes, ha nem negatív.
Mit jelent számodra a halvány? Tudsz képet csatolni ?
12/18 A kérdező kommentje:
Sajnos vetélés lett a vége 😔
2023. febr. 6. 08:00
15/18 anonim válasza:
Sajnálom nagyon! De fel a fejjel! Ennek így kellett történnie. Legközelebb sikerülni fog! :)
16/18 anonim válasza:
Legközelebb menstruáció megjövetelének napján tesztelj és ha pozitív halványan is, azonnal aznap orvos és kérj Utrogestant!
Így van egy egészséges 2,5 éves kisfiam, aki vetélés után 2 héttel fogant. 💙
17/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztató szavakat! 🖤🖤
Úgy legyen 🙏🏻.
Soha többet nem fogok hamarabb tesztelni, tanultam belőle 😞
2023. febr. 8. 14:55
18/18 A kérdező kommentje:
Ami a legrosszabb hogy vetélés napján volt a legerősebb pozitív tesztem 😭. És a digitális Clearbluet csináltam reggel ami ki is mutatta hogy hány hetes… Aztán pedig meg kezdtem vérezni :( úgy mentem a sürgőségire hogy hátha tudnak segíteni de sajnos már nem tudtak. 💔
2023. febr. 8. 14:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!