Szerintetek mennyi az esély, hogy megmarad?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy még bármi történhet, tudom, hogy mindneki más, tudom, hogy nincs értelme korán tesztelni. Tudom. De ma csináltam egy x epil tesztet, igazából csak azért, mert vettem többet, hogy jövő héten teszteljek, de 300 forint volt, úgy voltam vele megcsinálom. 10én kellene megjönnie. Tudom, hogy az xepil nem egy erős teszt, de egyértelmű pozitív lett. Addigra már kiöntöttem a pisim ( bocsi ha tmi ) , kb 3 cseppet sikerült kiprséelni még, abba beledugtam egy facellet - egyértelmű pozi. Délutáni pisi volt, 7 nap van még a menszeszemig. Szerintetek ezt vehetem terhességnek, vagy ilyen korán még nagyon rizikós elhinni?2023. febr. 3. 19:49
2/16 anonim válasza:
én a 12. heti UH után kezdtem tényleg elhinni, hogy terhesség van, es rendben is van :) előtte nem, fel voltam készülve, hogy bármi történhet. persze csendben örültem a férjemmel együtt, de pl. szólni senkinek nem szóltunk, és beszéltünk arról, hogy mire számíthatunk.
3/16 anonim válasza:
Biztos, hogy nem az előző ciklusban lettél terhes? Ez, hogy 7 nap van még menzeszig és délutáni pisiből egyértelmű pozitív lett, nagyon gyanús.
4/16 A kérdező kommentje:
Teljesen biztos, nem voltunk együtt jó ideje
2023. febr. 3. 21:23
6/16 A kérdező kommentje:
Huh, remélem nem 😅
2023. febr. 3. 21:35
7/16 anonim válasza:
28 napos ciklusnál delutáni pisiből kizart hogy egy 25-ös teszt pozitív lesz 7 nappal a nemvart előtt. Elvileg beágyazódás sem lehet még, nemhogy erős pozitív teszt. Tennél fel róla képet?
9/16 anonim válasza:
Ez elegge egyertelmu pozitiv! Nekem is ilyen pozitiv volt a vart mensim elott 6nappal! Barmi lehet meg ,ahogy barmelyik terhessegel is. Kivanom a legjobbakat!
10/16 anonim válasza:
Ez simán lehet kémiai terhesség sajnos. Ilyenkor történik kb a beágyazodas az h az xepil kimutatja ezt ráadásul délutáni pisibol szinte lehetetlen. Tesztelj 1 hét múlva újból
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!