Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek mennyi az esély,...

Szerintetek mennyi az esély, hogy megmarad?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy még bármi történhet, tudom, hogy mindneki más, tudom, hogy nincs értelme korán tesztelni. Tudom. De ma csináltam egy x epil tesztet, igazából csak azért, mert vettem többet, hogy jövő héten teszteljek, de 300 forint volt, úgy voltam vele megcsinálom. 10én kellene megjönnie. Tudom, hogy az xepil nem egy erős teszt, de egyértelmű pozitív lett. Addigra már kiöntöttem a pisim ( bocsi ha tmi ) , kb 3 cseppet sikerült kiprséelni még, abba beledugtam egy facellet - egyértelmű pozi. Délutáni pisi volt, 7 nap van még a menszeszemig. Szerintetek ezt vehetem terhességnek, vagy ilyen korán még nagyon rizikós elhinni?

2023. febr. 3. 19:49
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
18-án múlt el az előző menszim, 21-én voltunk együtt, 10-én kellene, hogy megjöjjön legközelebb. Nem nagyon figyelem, de az app szerint amit használok az ovum elég korán szokott lenni. 25 - 28 naposak a ciklusaim. De azért tesztelek majd később is, persze. <3
2023. febr. 4. 07:58
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Lehetsz terhes így is, én anno szinten mensi előtt 1 hettel már erős pozit teszteltem. Ikrekkel voltam várandós. Érdemes menni hcg vervetelre, abból azért látszik ha nagyon emelkedett akkor gyanús, hogy ikrek. Egyébként az, hogy ilyen hamar lett pozi attól meg lehet egészséges terhesség. Nem ettől fugg, hogy megmarad-e a baba vagy sem. Pozitívan, és boldog babavarast kívánok!
2023. febr. 4. 09:32
 13/16 anonim ***** válasza:
57%
Tuti ikrek!!!! :)
2023. febr. 4. 10:52
 14/16 anonim ***** válasza:
71%
Bocsi mindenkitol,de nem mindig van azert jelentosebben jelen a hcg a szervezetdben,mert ikerterhesseg. Jelezheti ,de nem mindig azert magas. Ne ijesztgessetek szegeny kerdezot! 😅 Nekem is volt ennyi idovel mensi elott a tesztem eros pozitiv,egy baba volt.
2023. febr. 4. 14:38
 15/16 anonim ***** válasza:
Ilyen hamar sajnos attól is lehet ennyire erős pozitív, hogy a petevezetőbe ágyazódik be. Úgyhogy én még nem örülnék annyira.
2023. febr. 5. 21:28
 16/16 anonim ***** válasza:
Szia kedves kérdező! Mi lett veletek?
2023. ápr. 3. 15:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!