Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Fèlek tesztelni, mennyi ennek...

Fèlek tesztelni, mennyi ennek az esèlye...?

Figyelt kérdés
Nem igazán èrzem magam kèsz egy újabb gyermekre, bár tervben van, de nem most (2 èves a fiunk). Decemberben vissza akartam menni dolgozni, ő ovis lesz. Lebetegedtem nagyon (durva influenza), de már előtte èmelyegtem, falási rohamok, mellfájdalom volt (fogamzásgátlòt szedek, tablettaszünet előtt voltam). Csináltam tesztet egy hete, full hòmező, negatìv. Megnyugodtam. Pár napra rá meg is jött, de nagyon gyenge volt, kvázi 2 napos menzesz, nagyon szokatlan. Fèrjem szerint csak a betegsèg szòrakozik velem. Antibiotikumot (Zinnat) ès probiotikimot szedek, mert felülfertőződtem, sajnos ráment a homloküregre. Most is durván èmelygek, hol van ètvágyam, hol rosszul vagyok. Hús ès kávè sem igazán esik jòl, terhesen sem bìrtam ezeket. Fèrjemnek mondtam, hozzon tesztet, de elèggè be vagyok sz..a. Nem maradt ki tabletta, legalábbis nem tudok ròla. Elkezdtem szedni a folsavat, biztos, ami biztos, de azèrt nem gondolom, hogy baba lenne? Már bosszant, mi lehet velem? Tegnap, ahogy felcipeltem a bevásarlást a harmadikra full rosszul lettem. Magas pulzus, hányinger, majd összeestem...
2023. febr. 2. 16:10
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

"Magas pulzus, hányinger, majd összeestem..."

És mit mondott erre az orvos?

2023. febr. 2. 18:51
 12/16 anonim ***** válasza:

Teszteltél?

Bármi is az eredmény azért ezt az osszeesest megemlítenem az orvosnak. Jobbulást!

2023. febr. 2. 20:06
 13/16 anonim ***** válasza:

Gondolom az orvos írta föl neki a Zinnatot.

Kérdező, nyugodj meg, 100% nem vagy terhes, az antibió meg az alapbetegség mellékhatásait érzékeled, de ezt azért erősítsd meg egy teszttel. (Ami, ha jól értem, már megtörtént.)

2023. febr. 2. 20:40
 14/16 anonim ***** válasza:
Igen, de 3 napja szedi és ez az osszeeses tegnap történt. Ha mellékhatás ha nem akkor is szólni kéne az orvosnak.
2023. febr. 2. 20:47
 15/16 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Nem vagyok terhes, negatìv a teszt, szerencsère. Vèdekezünk majd, ez alap. A Zinnatot a doki ìrta föl, mert ez a nyavalya ráment az arc ès homloküregemre, füleimre. Azòta is durva zöld váladèk ürül az orrombòl, fáj a fejem sokat. Az összeesèst nem tudja a dokim, nem hìvtam azòta. Valòszìnű az antibiotikum viseli meg ennyire a szervezetem, bele van ìrva a tájèkoztatòba, hogy rosszullètek lehetnek, sajnos, sokat járok wc-re is, pedig szedem a probiotikumot. Mondjuk nem gondoltam volna, hogy ennyire rosszul lehet lenni tőle. Èn is majdnem kidobtam a taccsot, szèdültem. A fogamzásgátlòn már èn is gondolkodtam, èvek òta szedem, de mostanában a mellfájdalmon, falási rohamokon kìvül hangulatingadozást is csinál. Legalábbis másra nem tudom fogni. Konzultálok erről majd a dokimmal. Mi alapján fog újat fölìrni? Itthon vagyok a 2 èvesemmel, nem kell táppènz. :)
2023. febr. 3. 11:11
 16/16 anonim ***** válasza:
74%

Na, csodálatos és nagyon ügyi vagy, hogy rápisiltél egy tesztre. Látod, hogy sokkal egyszerűbb volt?

Én a helyedben fül-orr-gégész szakorvost keresnél fel, aki orr-torok kenetminta tenyésztés alapján fogja neked felírni célzottan az antibiotikumot, amire a kórokozó érzékeny. Könnyen lehet, hogy a Zinnat rezisztens arra az baktériumra, ami benned van. A háziorvos általában csak találgat. Ha ez nem jött be, akkor felírja a következőt. Ez pedig roncsolja az immunrendszeredet és a szervezetedet. Mindenképpen szakorvosi konzultáció kellene, mivel ez már egy szövődményes felül fertőződés. (nagy eséllyel orr - és melléküreg, valamint arcüreggyulladásod van) Ne várd meg, amíg a doki egy hatalmas tűvel kezdi mosogatni az arcüregedet.

2023. febr. 3. 12:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!