Fèlek tesztelni, mennyi ennek az esèlye...?
"Magas pulzus, hányinger, majd összeestem..."
És mit mondott erre az orvos?
Teszteltél?
Bármi is az eredmény azért ezt az osszeesest megemlítenem az orvosnak. Jobbulást!
Gondolom az orvos írta föl neki a Zinnatot.
Kérdező, nyugodj meg, 100% nem vagy terhes, az antibió meg az alapbetegség mellékhatásait érzékeled, de ezt azért erősítsd meg egy teszttel. (Ami, ha jól értem, már megtörtént.)
Na, csodálatos és nagyon ügyi vagy, hogy rápisiltél egy tesztre. Látod, hogy sokkal egyszerűbb volt?
Én a helyedben fül-orr-gégész szakorvost keresnél fel, aki orr-torok kenetminta tenyésztés alapján fogja neked felírni célzottan az antibiotikumot, amire a kórokozó érzékeny. Könnyen lehet, hogy a Zinnat rezisztens arra az baktériumra, ami benned van. A háziorvos általában csak találgat. Ha ez nem jött be, akkor felírja a következőt. Ez pedig roncsolja az immunrendszeredet és a szervezetedet. Mindenképpen szakorvosi konzultáció kellene, mivel ez már egy szövődményes felül fertőződés. (nagy eséllyel orr - és melléküreg, valamint arcüreggyulladásod van) Ne várd meg, amíg a doki egy hatalmas tűvel kezdi mosogatni az arcüregedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!