Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Melyik napon érdemes tesztelni?

Melyik napon érdemes tesztelni?

Figyelt kérdés

A nem várt napján reggel vagy 2-3 napos késéssel?

Tesztek: Predicator early, Clearblue(nem digitális)

2023. jan. 11. 09:24
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nemvárt napján reggel már tesztelhetsz.
2023. jan. 11. 09:29
 2/6 anonim ***** válasza:
73%
Én megvartam, hogy aznap nem jött meg, mert ugye ha estefelé megjon mondjuk, akkor feleslegesen tesztelek. Szóval másnap reggel a prediktor nekem szép pozitív lett.
2023. jan. 11. 09:29
 3/6 anonim ***** válasza:
77%

Az esedes mensesnel egy 10es teszt kimutatja, kiveve ha kesobb volt a tuszorepedes, akkor nem biztos, csak x nap mulva lesz pozitiv.

De ha atlagos ciklust nezunk es kozepidoben tortent a fogantatas akkor mar kifogja mutatni a teszt! 😊

(drukkolok; egy szulesz-nogyogy rezidens)

2023. jan. 11. 09:30
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Rendszeres ciklus mellett esedékes reggelén mezei 25-ös teszt egyértelműen kimutatta.
2023. jan. 11. 09:35
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem változó a ciklusom, átlagosan 29 napos, de legutóbb 25 napra jött meg így a ciklus 25. napján reggel már erős pozi volt a tesztem.
2023. jan. 11. 10:14
 6/6 anonim ***** válasza:
32%
Predivel már 2 nappal előtte is, nekem 6 nappal előtte + volt
2023. jan. 11. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!