Ovulació utáni hányadik napon érdemes tesztelni? Vagy várjak az első terhességi tünetig? A hasam alja néha néha szúrkál, de nem vészesen fájdalomcsillapító nem kell hozzá és néha olyan mint a menstruációs fájdalom.. Nagyon remélem, hogy baba lesz..
Az átlagos tesztek a menstruáció várható napja után 2 nappal már általában kimutatják a terhességet. Egy érzékenyebb teszt a várható menstruáció előtt 3 nappal is mutatja már ha terhes vagy. (pl a predictor early nekem mutatta mindkét terhességemet)
A korai tesztelés (ha csak nincs rá egeszsegügyi indokod, pl hogy hormonpótlásra szorulsz a terhesség megtartása érdekében) nem feltétlen "hasznos" van amikor téves is, mert lehet akár kémiai terhesség is.
Akkor még lehet nincs is meg a beágyazódás, ha sikerült.
7-14nap is lehet.
Én menstruáico előtt 3 nappal pozitívat teszteltem
Predictor earlyt használtam
Az esetleges megtermékenyítés után indul a vándorlás ez kb.7-8 nap. Ezután indul a beagyazodas ami kb.3-4 napig tart. A beagyazodas után kezd termelődik a Hcg hormon, ami 2 naponta duplazodik meg. Ezért van az, hogy a peteéréstől a következő menstruáció napjáig kb.14 nap telik el. Ezért érdemes megvárni kb.a nem várt 1.napját es akkor tesztelni. Talán még a nemvárt előtt 1 nappal is esélyes lehet a terhességi teszt.de sokkal korábban nem érdemes mert csalódik az ember miközben lehet terhes már csak még nincs annyi hcg a vizeletben.
Egyébként én szó szerint éreztem a beágyazódást. Semmivel sem volt összekeverhető érzés. Nagyon érdekes volt. Szurkáló érzés legalább 3 napig. Nem állandóan, néha!
Es igazam is lett, a nemvárt előtt már kimutatta a teszt hogy baba lesz.
Sok sikert 😊
Szia
Ovu után 8.napon semmi nem volt, 9.en nagyon halványan már látszott és onnan napról napra erősödött, de nem a reggeli vizeletből hanem az estiből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!