Van valaki aki február első hetében nem várja?
Őszinte leszek nem tudom teszteljek -e hétvége felé vagy inkább megvárjam a jövő hét hétfőt :)
sajnos nem pontos a ciklusom..(29-33) azt tudom, hogy utoljára január 11.-én jött meg, január 28.-án lett pozitív az LH tesztem.
(5 voltam)
5 és 13.
Nekem max annyi tűnt fel, hogy eddig már mensi előtt 1,5 - 2 héttel már elkezdett fájni- feszülni a mellem most viszont egyáltalán semmi.
ezt ha akarom hanem akkor is észreveszem 😄
Nem tudom, hogy ez jó " jel " vagy sem :)
2es vagyok
Sajnos kiestem ebből a körből, de itt maradok figyelni, és szurkolni mindenkinek
Kitartást csajok! 🙏
5 & 13
Nagyon ritkán éreztem, hogy egyszer jobb aztán másnap bal oldalt volt érzékenyebb, vagyis inkább csikiző, apró szurka érzés volt a hasam aljánál (de ez már peteérés óta persze nem minden nap) 😊
+ annyi a nagy változás eddig a mensi előtt 1,5 volt, 2 héttel előtte annyira fáj, feszült a mellem, hogy sírni tudtam volna... most SEMMI 🥲
Nem tudom, hogy ez minek köszönhető, de baromi jó érzés és remélem megtartja ezt a jó szokását 😄
ha minden igaz 13-ra van az esedékes időpont, hát meglátjuk :)
ha nem jön meg és esetleg baba van a dologban akkor nagyon, de nagyon örülni fogunk, de ha meg is jön akkor sem leszünk szomorúak mert próbálkozhatunk tovább ☺️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!