Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van valaki aki február első...

Van valaki aki február első hetében nem várja?

Figyelt kérdés
2023. febr. 1. 19:53
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
Február 09-re nem várom 🤗
2023. febr. 5. 15:53
 12/37 anonim ***** válasza:
Ki mikor tesztel? :) (10es voltam)
2023. febr. 6. 09:07
 13/37 anonim ***** válasza:

Őszinte leszek nem tudom teszteljek -e hétvége felé vagy inkább megvárjam a jövő hét hétfőt :)

sajnos nem pontos a ciklusom..(29-33) azt tudom, hogy utoljára január 11.-én jött meg, január 28.-án lett pozitív az LH tesztem.

(5 voltam)

2023. febr. 6. 09:26
 14/37 anonim ***** válasza:
6-os vagyok. Megvárom a nem várt napját, akkor tervezek tesztelni. :)
2023. febr. 6. 11:04
 15/37 anonim ***** válasza:
11-es vagyok. Én is várom a nem várt napját. De most már van olyan fura érzésem mintha megjönne. Hőhullám, néha hasi görcs, mellfeszülés. Remélem attól még nem fog megjönni.
2023. febr. 6. 12:46
 16/37 anonim ***** válasza:
6-os vagyok. Az a baj, hogy ilyenkor már mindenre figyelünk, ami egyébként lehet fel sem tűnne. Próbáld terelni a figyelmed, tudom lassan telnek a napok, de mást nem tudsz tenni, mint várni. :)
2023. febr. 6. 13:33
 17/37 anonim ***** válasza:

5 és 13.

Nekem max annyi tűnt fel, hogy eddig már mensi előtt 1,5 - 2 héttel már elkezdett fájni- feszülni a mellem most viszont egyáltalán semmi.

ezt ha akarom hanem akkor is észreveszem 😄

Nem tudom, hogy ez jó " jel " vagy sem :)

2023. febr. 6. 13:44
 18/37 anonim ***** válasza:

2es vagyok

Sajnos kiestem ebből a körből, de itt maradok figyelni, és szurkolni mindenkinek

Kitartást csajok! 🙏

2023. febr. 6. 14:15
 19/37 anonim ***** válasza:
10es vagyok. Vasárnap hajnalban arra ébredtem, hogy szurkal nagyon a hasam, 2-3 élesebb szúrás, majd délután még pár apróbb. Már reménykedtem, de ma meg már fel vagyok puffadva és mensi szerű görcsök vannak. Hétfőn-kedden (nem) kéne megjönnie. Valakinek hasonló? :)
2023. febr. 8. 15:10
 20/37 anonim ***** válasza:
100%

5 & 13

Nagyon ritkán éreztem, hogy egyszer jobb aztán másnap bal oldalt volt érzékenyebb, vagyis inkább csikiző, apró szurka érzés volt a hasam aljánál (de ez már peteérés óta persze nem minden nap) 😊

+ annyi a nagy változás eddig a mensi előtt 1,5 volt, 2 héttel előtte annyira fáj, feszült a mellem, hogy sírni tudtam volna... most SEMMI 🥲

Nem tudom, hogy ez minek köszönhető, de baromi jó érzés és remélem megtartja ezt a jó szokását 😄

ha minden igaz 13-ra van az esedékes időpont, hát meglátjuk :)

ha nem jön meg és esetleg baba van a dologban akkor nagyon, de nagyon örülni fogunk, de ha meg is jön akkor sem leszünk szomorúak mert próbálkozhatunk tovább ☺️

2023. febr. 8. 17:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!