1-2 napja késik a menzim, de nèha fàjdogàl a hasam, mint menstruációkor szokott, mégsem jön meg. Lehetek terhes?
A teszt mèg korai lenne, nem? Mèg csak pénteken volt 1 hete, hogy együtt voltunk.
Előre is köszi!
Èrtem, köszi. Csak ezen a hasfàjàs dolgon gondolkodtam el picit, mert valahol olvastam, hogy a terhessèg korai jeleinek egyike is lehet...
Az együttlèt utàn mennyivel nem korai màr a teszt?
Köszi, előre is!
Két héttel később van értelme tesztelni leghamarabb.
"mert valahol olvastam, hogy a terhessèg korai jeleinek egyike is lehet..." Ja. Ennyi erővel a keleti égbolton megjelenő szivárvány is lehet a terhesség korai jele.
Igaz...
Rendben, köszönöm, akkor idegesekedem mèg tovább. :/
Bocs a rèszletekèrt. Pisiléskor vègre egy picit rózsaszín volt a WC papír, de mèg csak egy alkalommal. Akkor ez azt jelenti vajon, hogy nem lehetek terhes? Elèg nehézkesen jött meg mostanában, egyèbkènt is.
Különben nagyon ideges, feszült voltam ma, pont mint menzi előtt.
Na ácsi!
Szerinted ebből mégis honnan kéne tudnunk?!
9 napja volt az aktus...
Pont annyira jelezhet közelgő menstruációt mint beágyazódást...
Ha nem jön meg, akkor 5 nap múlva tesztelj.
Mi sem a méhedbe nem látunk, se jósok nem vagyunk...
Köszi. Igen, azt fogom tenni, 5 nap múlva mindenképpen tesztelek, ha nem jön meg rendesen. Ezt nem tudtam, hogy a beàgyazódàskor is van vérzés.. :/
Nem akarok màr okoskodni, vagy egyezkedni, csak próbálom az 5 napot nem totál vègig idegeskedni, ès ezekbe a jelekbe kapaszkodni, mint a feszültség, ami nagyon jellemző nálam menzi előtt, derèkfàjàs, a fülzúgásom felerősödèse, hidegrázás, ilyesmik. De akkor gondolom, ezek ugyanúgy akàr a tehessèg jelei is lehetnek..?
Nem lehetnek terhesség jelei, mivel 9 nappal az aktus után még nincs terhesség.
ESETLEG most történik a beágyazódás, HA sikerült véletlenül a megtermékenyítés.
Terhességi "jelek" akkor vannak, ha már Hcg is van, vagyis mikor már pisiteszttel kimutatható. Az pedig leghamarabb aktus után 14 nappal van.
Amit érzel, az pms. A terhesség első jele az elmaradó vérzés és a kétcsíkos teszt együttese.
Szóval ne. Ne olvasgass butaságokat. És ne, ne okoskodj és egyezkedj, ha az alapvető biológiai ismereteknek sem vagy a birtokában.
De, ha a PMS tüneteit érzem, az azt jelenti, hogy meg fog jönni, tehát nem vagyok terhes, ugye?
Mert a mai napon sajnos mèg mindig nem indult meg, mèg mindig csak rózsaszín a WC papír, egyszer picit barnàs..:/ Màr annyira ideges vagyok, holnap veszek egy tesztet, szerdán legkésőbb megcsinálom, tudom, hogy mèg korai, de hàtha...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!