Így nem lehetek terhes, ugye?
Figyelt kérdés
Együtt voltam valakivel, èn ragaszkodtam a gumihoz, de azt mondta, ő abban nem tudja csinàlni. Nagyon nehezen is ment el, csak akkor, ha a számmal csinàltam neki. Tök hülye kèrdès, de az elővàladèk az csak közvetlenül az ejakuláció előtt van, nem? Vagy már az aktus közben is, bármikor? Illetve miután element, később mèg (jó pàr óràval utàna) behatolt, de az ejakuláció utàn azt hiszem, megtörölte magàt.
Köszi, előre is, bocs a hülye kérdésért!
2023. jan. 21. 14:41
22/25 anonim válasza:
Amúgy ebben a sztoriban az a vicc, hogy a srác gumi nélkül sem tudott elmenni, szájjal kellett befejezni. Legközelebb használjatok gumit.
24/25 A kérdező kommentje:
Szia, vègül semmi, szerencsére.
2023. febr. 21. 19:11
25/25 anonim válasza:
Már az előváladékban is van sperma, szóval attól is teherbe eshetsz. Felvilágosítalak, nekünk férfiaknak nem kell mindig k*rni hogy előváladékozzunk. Elég ha csak erotikusan csókolózik vakakivel vagy elkezdi fogdosni a csajt, már becsöppenhet egy kicsit, ha olyan a csávó, pláne ha már hetek óta nem kefélt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!