Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Így nem lehetek terhes, ugye?

Így nem lehetek terhes, ugye?

Figyelt kérdés

Együtt voltam valakivel, èn ragaszkodtam a gumihoz, de azt mondta, ő abban nem tudja csinàlni. Nagyon nehezen is ment el, csak akkor, ha a számmal csinàltam neki. Tök hülye kèrdès, de az elővàladèk az csak közvetlenül az ejakuláció előtt van, nem? Vagy már az aktus közben is, bármikor? Illetve miután element, később mèg (jó pàr óràval utàna) behatolt, de az ejakuláció utàn azt hiszem, megtörölte magàt.

Köszi, előre is, bocs a hülye kérdésért!

2023. jan. 21. 14:41
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

10

Igen, kicsi rá az esély. DE VAN!

Téged ez lehet megnyugtat most, de ha te vagy a 100-ból 1 nő, aki megszakításos szexel lesz terhes, mit érsz azzal, hogy alacsony volt az esélye?

2023. jan. 21. 15:11
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

Ja, hát ha szerinted kicsi az esély, akkor tuti nem leszel terhes. Ez így működik teljesen, hogy az lesz, amire gondolsz.

Szóval korábban is kellett esemény utáni?

Bakker, lehet kicsit tájékozódni kellene a felelősségteljes nemi életről...

2023. jan. 21. 15:13
 13/25 anonim válasza:
100%

Mondjuk az azért szép hogy nem tanulsz a hibáidból és megint voltál valakivel gumi nélkül...

Én is nő vagyok és védekezés nékül sosem szexeltem, nem is fogok, mert nem akarnám enni az ideget hogy na vajon lesz e gyerek ebből vagy nem. Továbbá, a biológia nem "szerintem" kérdése. Attól hogy te nem gondolod még simán lehetsz terhes, ez nem ezen múlik. Persze aláírom hogy kicsi az esélye de attól még lehetsz az. Amúgy nem gondolkoztál még azon hogy valami tartós fogamzásgátlót használj? Pl.: spirált vagy akár tablettát. Akkor nem kéne azon aggódnod hogy most volt óvszer vagy nem.

Mindenesetre szorítok érted hogy ne légy terhes:)

2023. jan. 21. 15:15
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
13. ...csak azok a nemi nyavalyák ellen nem védenek, és kérdezőnk inkább ilyen ágyrajáró típus a leírásából ítélve...
2023. jan. 21. 15:18
 15/25 anonim válasza:
100%

14

Teljesen igazad van, de a kérdezőt az írásából ítélve a nemi nyavaják nem izgatják, csupán a gyerek téma, szóval ezért gondoltam hogy legalább akkor azt megoldhatná véglegesen

2023. jan. 21. 15:21
 16/25 A kérdező kommentje:
Persze, igazatok van, tudom, hogy nem ezen múlik.. Remélem, hogy nem lesz semmi. :(
2023. jan. 21. 15:24
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
16. Igen, a remény az egy szép dolog.
2023. jan. 21. 15:27
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Vannak olyan pasik, akik gumiban is el tudnak menni. Olyat keress. :)
2023. jan. 21. 15:36
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Már leírtak mindent,de azért mégegyszer: bármikor lehet előváladék,és a második aktus előtt hiába törli meg magát,maradhat a húgycsőben sperma,ami még előválad3k nélkül is beléd dolgozódhat.
2023. jan. 21. 15:56
 20/25 A kérdező kommentje:
Köszi. Fogalmam sincsen, mit csináljak. Ráadásul, ma kèt hete, hogy elmúlt a menzim, ès ez tegnap reggel törtènt. Akkor most peteèrèsem is simán lehetett?
2023. jan. 21. 16:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!