Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek normális ez a...

Szerintetek normális ez a helyzet?

Figyelt kérdés
Egy 17 éves fiú teherbe ejti a 17 éves barátnőjét, aki viszont lemond a gyerekről és látni se akarja. (Normális fehéremberek nem cigányok)

2023. jan. 12. 15:34
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%
Ő nem anya. Nem akart az lenni. Te azt vállaltad, hogy anya nélkül neveled fel azt a gyereket.
2023. jan. 13. 08:41
 22/30 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez normális a leírtak alapján. Mivel ő közölte, hogy nem akarja a gyereket, te pedig közölted, hogy akarod. Ő megszülte neked, mert te akartad. De mit hittél? Hogy majd szülés után azt mondja, hogy igazad van neveljük együtt? Szerintem ő teljes mértékben eldöntötte, hogy nem akar ennyi évesen gyereket és hogy őszinte legyek hallgatnod kellett volna rá. Mivel még te is a szüleiddel élsz feltételezem segítenek neked sokat még anyagiak terén is. Babát úgy vállalunk, hogy amikor eltervezem, hogy szeretnék gyereket, akkor tudom, hogy fel tudom nevelni és nem a szüleimnek kell majd segíteni ebben. És mondjuk egy gyerkőc sose legyen nyűg, mert akkor neked se kellene gyerek. Szerintem ezt a kisgyerek is megérzi, hogy nyűg neked hacsak nem olyan nagyon jó nagyszülei vannak, akik miatt ez nem tűnik fel neki. De ebben az esetben jobb lett volna az abortusz... Kicsit olyan most ez, mintha eleinte akartad volna és most is inkább azt vallod, hogy az abortusz rossz dolog, de legbelül megbántad és igazából jobb szeretnéd, ha vagy nem lenne vagy nem veled lenne és te élhetnéd a kis életed, amivel nincsen semmi baj, hiszen nagyon fiatal vagy még a gyerek pedig felelősséggel jár. De már késő. Neveld olyan jól a gyerekedet, amennyire jól tudod és szeresd nagyon, ha akkor te úgy döntöttél, hogy meg akarod tartani.
2023. jan. 13. 10:13
 23/30 A kérdező kommentje:
#22 Igazad van, de nekem akkor is fura h nem érdekli a saját fia. Összesen 4szer látta.
2023. jan. 13. 10:21
 24/30 anonim ***** válasza:
Mivel ő nem akarta a gyereket, ezért minek nézegesse? Minek látogassa? Kinek lenne az jó? Senkinek. Maximum csak neked, hogy többször nála van a gyerek és addig sincs veled. Amikor a lány közölte, hogy nem akarja, neked tudnod kellett mit vállalsz. Ha ő nem akarta a gyereket nem fog vele foglalkozni és ilyenkor szokták inkább az abortuszt választani. De mivel te akartad, ezért miattad megszülte. Te nem kérheted rajta számon, hogy miért nem látogatja. Mert megmondta, hogy ő nem akarja. Ő tulajdonképpen nem anya, nem is tekinti magát annak és szerintem ne is zaklasd őt amúgy ezzel. Tekints rá úgy, mintha nem is ismernéd. Ő tulajdonképpen jófej volt, hogy elmondta neked, hogy terhes és nem szépen otthon a szüleivel megbeszélve döntöttek az abortusz mellett. Így is nehéz volt neki, mivel ő szülte meg. Fogadd el, hogy te akartad a gyereket, ő egyáltalán nem. Ne várj el tőle semmit.
2023. jan. 13. 11:08
 25/30 A kérdező kommentje:
Én direkt ejtettem teherbe, mert nem akartam, hogy elhagyjon. Gondoltam, hogy ha lesz egy közös gyerekünk az összeköt minket, de tévedtem. Azonban az én gyerekemet se nem akartam megölni abortusszal, se nem akartam, hogy mások neveljék, pedig már tudtam h szakítani fog velem a csaj.
2023. jan. 13. 11:17
 26/30 anonim válasza:
Ezek után, hogy még le is írtad, hogy szándékosan akartad teherbe ejteni, szerintem még annyi "jogod" sincs számon kérni....
2023. jan. 13. 11:19
 27/30 anonim ***** válasza:

Egy gyerek nem oldja meg azt, hogyha nem akar a csaj veled lenni. Ebből sajnos valóban látszik, hogy iszonyatosan felelőtlen voltál és ezért buta döntést hoztál. Mondjuk a lányon is múlik, hogy terhes lehessen vagy sem, de hát fiatalok...

A lányt engedd el, hogy boldogan tudja nélküled élni az életét. Te meg boldogulj, ahogy tudsz. Csak ne a gyerek igya meg a te ostobaságodnak a levét.

2023. jan. 13. 11:24
 28/30 anonim ***** válasza:
#23, igen, szerintem is fura, pont annyira, mint amikor az apa csinálja ugyanezt.
2023. jan. 13. 11:27
 29/30 anonim ***** válasza:
100%

Te normális vagy? Azt eddig is értettem, hogy abban reménykedtél, amikor kérdésedre megtartotta a lány, hogy majd meggondolja magát és együtt nevelitek fel. De hogy a gyerekkel akartad megfogni, hogy direkt teherbe ejtetted??? Ez mennyire szánalmas már? Igen, tudom, nőknél is van ilyen, és ugyanilyen szánalmasnak tartom, de élek a gyanúperrel, hogy ez egy trollkérdés, annak bizonyítására, hogy kettős mérce van, a férfiak ellen. Hát, nem. Ez mindkét nemnél egyformán undorító. A gyereket meg nevelje az, akinek nem jött be a kis gusztustalan terve, mégpedig hang nélkül. Nincs jogod "szopásnak" nevezni, vagy éreztetni a gyerekkel hogy útban van. Ugyanis ő egy tervezett gyerek, te tervezted, edd meg amit főztél. A lánynak.meg köszönd meg, hogy kihordta és megszülte neked, majd hagyd békén!

2023. jan. 13. 11:36
 30/30 anonim ***** válasza:
100%
#29 Amúgy nekem is olyan érzéseme lett a legutóbbi komment után, hogy ez a kérdés arra kíváncsi, hogy mennyire hordják el az anyát, ha ugyanazt teszi, mint sok apa.
2023. jan. 13. 12:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!