Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek normális ez a...

Szerintetek normális ez a helyzet?

Figyelt kérdés
Egy 17 éves fiú teherbe ejti a 17 éves barátnőjét, aki viszont lemond a gyerekről és látni se akarja. (Normális fehéremberek nem cigányok)

2023. jan. 12. 15:34
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
Neked kell a legjobbat kihozni a helyzetből, nem másra mutogatni. Te akartad, miattad megszülte, ami hiba volt részéről persze, de miért őt okolod? Mire lenne szükséged pontosan?
2023. jan. 12. 16:37
 12/30 anonim ***** válasza:
100%
Hát öcsém ha neked szopás a gyereknevelés akit elvileg te akartál, akkor inkább add örökbe olyan családnak akik tényleg szeretnének gyereket...
2023. jan. 12. 17:14
 13/30 anonim ***** válasza:
100%

Gyerektartást köteles fizetni (gondolom amíg nincs saját keresete, addig az ő szüleinek). De nem látogatni joga van.

Nyilván nem a legszimpatikusabb ember aki lemond a gyerekéről, de ebben a szituban valahol megértem. 17 évesen senki nem akar anya lenni. Így is valamilyen szinten szívességet tett neked hogy a kedvedért kihordta és nem ment abortuszra. Hidd el, a legtöbb lány azt csinálta volna. Te szopsz, mert te akartad. Ezen mit találsz furcsának? Ezért nem szoktak gyerekek gyereket vállalni.

2023. jan. 12. 18:09
 14/30 anonim ***** válasza:
100%
Pont annyira lehet elítélni, mint mikor az apa hagyja el a családot hasonló körülmények között. Amiatt nem teljesen szimmetrikus a helyzet, hogy itt az anya végigcsinálta a terhességet, szülést és nemet mondott az abortuszra a kedvedért. A természetes ösztönök miatt ez lelkileg mindenképp megterhelő, akkor is, ha nem mutatja.
2023. jan. 12. 22:09
 15/30 anonim ***** válasza:

Én eleve meg sem szültem volna, ha én nem akarok gyereket. Nagyon abortusz ellenes vagyok, de ebben az esetben az lett volna a legjobb döntés.

Ő legalább belátta, hogy nem képes erre , te pedig bizonyítani akartál és megbántad. Akkor ki volt az okosabb?

2023. jan. 12. 22:28
 16/30 A kérdező kommentje:
#15 Nem engedhettem hogy megölje a gyerekemet. Szerintem az abortusz gyilkosság
2023. jan. 12. 22:34
 17/30 anonim ***** válasza:
100%
Akkor hajrá! Ne panaszkodj! Légy férfi és ne hisztizz!
2023. jan. 12. 22:38
 18/30 anonim ***** válasza:
100%

A mai magyar törvények szerint meg nem az, úgyhogy ha a csaj nem lett volna hajlandó megszülni, akkor semmit nem tudtál volna tenni az abortusz ellen.

Azt továbbra sem értem most mit vársz. Te vállaltad, te is neveled. Mire számítottál?

2023. jan. 12. 22:38
 19/30 A kérdező kommentje:
#18 Egy anya nem mond le a gyerekéről...
2023. jan. 12. 22:44
 20/30 anonim ***** válasza:
100%
Én elítélem, de a hisztid nem jogos. Fordított nemekkel ez nap, mint nap megtörténik, mégse akad ki senki. Te azért "szopsz", amit te választottál, ő meg azért szopott a terhességel, meg a szüléssel, amit te választottál. Szóval még mindig jobb fej, mint az ugyanilyen helyzetben lelépő apukák. A szüleidet meg ne keverd bele, mert szintén fordított nemekkel azt szokták mondani, ha a szülők nem vállalják, hogy menjen abortuszra, vagy ha megtartja, vigye, ahová akarja. Neked se kötelező a szülők nyakán élni, ha "megtartottad."
2023. jan. 13. 00:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!