Normális helyzet az hogy ovis kislány nem lát a hajától?
Figyelt kérdés
Miért hagynak neki ilyen frizurát2020. aug. 4. 16:27
1/8 anonim válasza:
A lányomnak csak akkor nem lógna soha a szemébe, ha tüsire vágnám.
Bármilyen frizura 5 percig tart nála.
Sokszor gondoltam már arra kétségbeesetten, hogy lenyírom kopaszra, de egyelőre nem visz rá a lélek.
2/8 anonim válasza:
Nyilván nem az. De az enyémnek is reggel fonom, csatolom, gumizom. Pár óra múlva úgy néz ki, mint egy puli.
4/8 anonim válasza:
Vegyetek kis, befőttesgumi szerű gumikat.
A “nagy” pamut az én gyerekem hajából is kicsúszik, de a pici vékony gumi anyagú gumi, az meg se moccan.
5/8 anonim válasza:
a vékony gumit nálunk pl nem engedik az óvónők, mert nem tudják kiszedni a gyerek hajából. Mondtuk már, hogy vágják ki nyugodtan, van egy marokkal a zsákjában is, de nem... így meg hiába csatolom el a haját, szétjön, vissza nem csatolják. Ha hármat teszek bele, akkor alvásig kibírja, de utána meg csak egyet tesznek bele vissza, a másik kettő eltűnik...
6/8 anonim válasza:
4, dehogynem. Pici szilikont használunk, az is kijön. (első voltam)
7/8 anonim válasza:
Semmilyen életkorban nem normális, ha valaki nem lát a hajától.
A kislányt nem idegesíti, hogy nem lát?
8/8 anonim válasza:
"A kislányt nem idegesíti, hogy nem lát?"
Nálunk nem. De a csoporttársait sem. Ahányszor mentem, mind kócos volt, szemük előtt hajszálak és úgy kell rájuk szólni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!