Szeritetek pozitív?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Ovu óta fent van a hõm ,màra nem vàrom.
Àlmossàg kerget egy folytàba :D a melleim fàjnak. Biztató?
2023. jan. 9. 11:11
11/25 anonim 

válasza:

Csak 1 év?Mi már 4 éve szenvedünk:) Lombikok meg minden amit el tudsz képzelni.Ez ugyanaz a teszt amit elsőre kiraktál,nem?
Ha nem ovu teszteltél akkor honnan tudjuk hogy mikor volt ovulációd?Vagy teszteltél?
12/25 A kérdező kommentje:
Uuuuu az kemény :( Sajnàlom. :(
2023. jan. 9. 11:35
13/25 anonim 

válasza:

11-es válaszoló nem tudom merre laksz, ès hogy hova jársz meddősègi központba, de nagyon tudom ajánlani a Sote 1 asszisztált reprodukciós osztályt. ( Bara Dr.nőt) , nekem sokat segített, empatikus ,kedves, ès èrti a szakmáját.
14/25 anonim 

válasza:

11-es vagyok.Köszönöm kedves tőled az orvos ajánlás:) Messze lakom a Sote 1-től mert már váltottam volna réges-régen csak nem tudunk a párommal a kezelés alatt 2-3 naponta felutazgatni a munka miatt.Ha nem sikerül eztán sem mert van még 2 tb-s lehetőség akkor Brno lesz belőle nyári szünetben vagy téliben ha belefér.
15/25 anonim 

válasza:

Ez egy csont negatív teszt,főleg,ha ma meg kellene jönnie.Sajnálom
18/25 anonim 

válasza:

Reagens helye csak.Ha ma kellene megjönnie, akkor egyértelműen kellene látszania, nem kellene keresgélni.
19/25 anonim 

válasza:

Ne ezt nézegesd hanem 2 nap múlva próbáld újra.Nem kell nézegetni és magadat hergelni.Tudom mit érzel de kár magadat tuningolni.Ha terhes vagy pozitív kell hogy legyen a teszt egyértelműen.
20/25 A kérdező kommentje:
Rendben. Koszonom a valaszokat ☺
2023. jan. 9. 13:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!