Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet még pozitív a teszt?

Lehet még pozitív a teszt?

Figyelt kérdés
Bő egy év próbálkozás után késik végre a menzeszem, ami mindig napra sőt órára pontosan jön meg évek óta. 3 nap késés után negatív lett a teszt, ma már 5 napja késik, nem is érzem, hogy még akarna jönni.. Lehet még ebből baba? Persze majd pár nap múlva tesztelek, de még várok, nem akarok minden nap... Reménykedhetek?

2023. jan. 5. 10:21
 1/5 anonim ***** válasza:
71%
Miért nem tesztelsz? Én honnan tudjam? Védekezés nélkül szexelsz. Igen, lehetsz terhes.
2023. jan. 5. 10:42
 2/5 anonim ***** válasza:
Használtál ovulációs tesztet? Vagy érzed a peteérést? Tudod mikor volt? Mert az is Lehet csúszott az ovud.. Ezáltal pedig csúszik a menzesz is.. Ha középidőben volt ovud, akkor a tesztnek már ki kellene mutatnia :) Nekem középidőben volt.. És rá 12 napra halványan, de jol lathatoan kimutatta már a teszt. Remélem tudtam segíteni.. Azért a helyedben ellőnék egyet ma is koncentralt pisiből :) (G)
2023. jan. 5. 10:49
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha eddig mindig pontos volt a ciklusod, 3 nap késésnél negatív a teszt nincs terhesség.
2023. jan. 5. 11:04
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha késik,és negatív a teszt, akkor nem vagy terhes.
2023. jan. 5. 11:06
 5/5 anonim ***** válasza:

Tesztelj újra.

Az semmit nem jelent hogy eddigi pontos volt.

Lehet hormon zavar vagy bármi.

Ha megint negatív a teszt akkor valószínű nem vagy terhes.

Ha továbbra sem jön meg Keress fel egy orvost!

2023. jan. 5. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!