Szeritetek pozitív?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Ovu óta fent van a hõm ,màra nem vàrom.
Àlmossàg kerget egy folytàba :D a melleim fàjnak. Biztató?
2023. jan. 9. 11:11
3/25 anonim 

válasza:

Lehetsèges hogy pozi , mert látom a 2.rózsaszínes csíkot 😊, ha nagyon nem bírod ki, èn nem bírnám ki 😀 akkor vegyèl másfajta tesztet ès azzal is tesztelj, ha az is pozitív akkor szinte egyèrtelmű 😊
4/25 anonim 

válasza:

Én semmit nem látok ezen a teszten.Tesztelj 2-3 nap múlva ha nem jön meg,eddig negatív.
5/25 anonim 

válasza:

Ne haragudj,de én semmit nem látok ezen a teszten. Ha mára nem várod ,akkor ez nem egy biztató teszt.
Viszont az álmosság és a cici fájdalom jó jel 💪
6/25 anonim 

válasza:

Hát ha mára nem várod ez egy negatív teszt. A nemvárt napján fix ovuval nem kell keresgetni csíkokat!
7/25 A kérdező kommentje:
Rendben. Köszönöm :)
2023. jan. 9. 11:23
8/25 anonim 

válasza:

Mikor próbalkoztunk, akkor én is minden honapban beképzeltem az almosságot, hanyingert, cici fájdalmat 🤦♀️🤣
Ez semmi. Ez egy totál negatív teszt.
9/25 A kérdező kommentje:
Kèpzelõdni lehet még😂
1év próbàlkozàs után már minden is megvan🤣
2023. jan. 9. 11:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!