Lehet még pozitiv a teszt?
Figyelt kérdés
10 vagy 11 dpon lehetek ma, a predictor negatív.
Sajna rendszertelen a ciklusom az elmúlt fél évet nézve volt 26-33 napos is..
Az első babámnál 12 dpon teszteltem és akkor egyértelmű pozi lett a Predi, így akkor ezt a hónapot elengedhetem?
2023. jan. 6. 19:06
1/9 anonim 

válasza:

Nem biztos.Várj még 2-3 napot és próbáld újra mivel nem mindig egyformán kezd el a hcg termelődni.Ha negatív a késés után is hacsak meg nem jön akkor nyilván nem sikerült.
2/9 A kérdező kommentje:
Na erre nem gondoltam, abban voltam ha anno akkor már egyértelmű pozi volt akkor most valós eredményt kaphatok. Megvárom már a 28 ciklusnapot ha addig nem jön meg, akkor veszek egyet. Köszi!!! :)
2023. jan. 6. 19:14
3/9 anonim 

válasza:

Én szerintem a leghosszabb ciklusodhoz képest várj 2-3 nap késést, és akkor tesztelj. Előbb szerintem nem nagyon van értelme.
4/9 anonim 

válasza:

Hát így hogy nem biztos az ovud, még bármi lehet. Én lh tesztel figyeltem és ha 9 dpon nem volt semmi anpredin nekem akkor utána sem lett, vagy ha mégis az csak kémiai.
5/9 anonim 

válasza:

A ciklusod nem számít rendszertelennek, az a rendszertelen ha 21 napnál kevesebb vagy 35 napnál több, illetve vagy nagyon kevés vagy nagyon sok a vérzés.
Teljesen normális +\- 2-3 nap tolodas időközönként, nem vagy gép.
A választ a kérdésre meg senki nem tudja megmondani, ha megjön elengedheted, ha nem akkor teszteljel. Nem minden terhességet lehet ilyen korán kimutatni, van h csak a 14.napon, pláne ha nem is tudod pontosan mikor volt ovu.
6/9 anonim 

válasza:

Na mi lett?Már tudnod kell.Sikerült?
7/9 A kérdező kommentje:
Igen, hétfőn teszteltem pozit. ❤️
2023. jan. 11. 12:01
9/9 anonim 

válasza:

Gratulálok! És hanyadik dpon teszteltel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!