Mennyire gyakori,hogy valakinek hármas ikrei legyenek?
Van egy Szomszédom egy fiatal srác (30as) öszejött egy nővel(30as).
Mind a kettőnek az előző kapcsolatukból volt 1-1 lánya már.
Azt nem tudom,hogy felvették-e a babvarót vagy csok-ot,de most terhes a nő és azt mondták,hogy hármas ikrekkel és hogy mindegyik lány lesz.
Szóval ez annyira fura nekem a hármas ikrek,es hogy összesen lesz nekik 5 lányuk.
Ez mennyire szokványos?
Te hanyat ismersz ?
Na, pont ennyire ritka. Az emberek nagy reszenek nincsenek hgarmnasiker ismerosei.
Nalunk az utcaban volt anno egy csalad harmas ikrekkel, ok most olyan 40 koruliek.
Most pedig egy tavoli ismerosom van , masik orszagban elnek, na neki vannak egypeteju harmasikrei, ami meg tenyleg ritka.
Természetes úton elég ritka. Valószínűleg lombikbabák, ha igaz. De ott is már igyekeznek elkerülni ezt (mivel hatalmas kockázatot jelent), nem szokás hármat beültetni, viszont megesik, hogy az embriók osztódnak.
Ismerősi körben 2 hármasikerterhességről tudok, az egyik 2. trimeszteri vetéléssel végződött, a másiknál 1. trimeszterben elhalt a 3-ból kettő embrió, egy baba lett.
De hogy jön ide a babaváró, meg a csok?
Kicsit beteg már ez a felfogás h ha 3 gyerek van akkor ezek miatt. Az meg h a 3 ikreket erre fogjuk már szánalmas. Biztos direkt csinálták!!!
Ritka. A sok lombik miatt nyilván gyakoribb,mint előtte volt, de még így is ritka.
Én egy nőt ismerek, neki lombikosok, 3 lány, egy egypetéjű, a harmadik külön petéjű. (Már majdnem felnőttek, kamaszok.) A kerületben tudok még egy hármasról, ők is kamasz lányok, azt hiszem, ők spontán fogantak, meg egy pár éve gyakran láttam egy vonatszerű babakocsival közlekedő családot a környéken, ők is hármas ikrek, de róluk nem tudok semmit. Meg ott van ugye Rúzsa Magdi.
Természetes úton a hármas ikrek esélye 1:6400-hoz (ikrekre az esély 1:80-hoz, ez hármas ikreknél 1:80 a négyzeten, négyes ikreknél 1:80 a köbön stb).
Nekünk hármas ikreink vannak, így sok hármas ikres családot ismerek. Nagyjából egyébként a facecsoportunkba havi 1-2 kismama jelentkezik, de persze vannak, akik nincsenek Facebookon, nem akarnak belépni stb.
Egyetértek a 4-essel és a 7-essel.
Ez már egyenesen paranoia és rosszindulat.
Főleg úgy, mintha csettintésre hármas ikreket gyártani olyan egyszerű lenne. 🤦🏻♀️
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!