Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kell e valamit fizetni első...

Kell e valamit fizetni első alkalommal, mennyire rendesek a debreceni klinikán?

Figyelt kérdés
már két hónapja hogy nem jön meg volt egy pozitiv tesztem utánna negativ.voltam helyben dokinál is meg ultrahangon is egyik héten azt monták terhes vagyok másik héten meg hogy kizárva minden kivizsgálás nélkül laboros terhességi tezst vizeletvizsgálattal.csak ugy irt fel norcolutot és kész.és most szeretnék időpontot kérni a debreceni klinikára hogy nézzék meg hogy tényleg nem e baba van a dologban ha nincs belenyugszom mert most mit tehetnék de akkor vizsgáljanak ki a-z-ig mert már évek óta nem sikerül teherbe esnem.meg nem akarok félévenként csak ugy norcolutozni mert ezt kérdeztem a dokitól azt mondta lehetséges hogy fél évig tartott a hatása ezért nem jön meg,lesz renszertelen.terhességi tüneteim pedig vannak olyanok is amit mááerpedig még produkálni sem tudok.kiváncsi vagyok a véleményetekre a klinikával kapcsolatban meg hogy jól teszem e?
2010. okt. 2. 18:27
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell fizetni.Menj be oda ahol a rákszűrést is csinálják.Én is voltam ott mert nekem 2 hónappal ezelőtt nem akart el állni a vérzésem.Meg ultrahangoztak és írtak fel gyógyszert,de nem kellet fizetni.Délután 4-ig vannak hétköznap és nagyon rendesek.Én elmennék a helyedben hétfőn.
2010. okt. 2. 20:33
 2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ:),most hétfőn sajnos nem tudok majd csak egy hét mulva,mert nem vagyok közel debrecenhez.mert ha nincs baba akkor szeretnénk elkezdeni a baba project de akkor már mindig odajárnék mert ahol én lakom ott szörnyüek amit le is irtam.várok még válaszokat.
2010. okt. 3. 09:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!